Hava Durumu

Süt banyosu, döner derken şimdi de turşu! Mide bulandıran görüntüler...

Şanlıurfa'da olduğu iddia edilen turşu üretim tesisinden skandal görüntüler geldi. Fabrikada çalışan bir kişinin, turşu tankına çıplak ayakları ve kıyafetleriyle girdiği görüntüler mide bulandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Süt banyosu, döner derken şimdi de turşu! Mide bulandıran görüntüler...

Konya'daki bir süt fabrikasında, Kırklareli'de bir et entegre tesisinde çekilen skandal görüntüler sonrası bu kez de turşuların depolandığı bir tanka giren çalışanın görüntüleri mide bulandırdı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntülerde turşu fabrikasında çalışan bir kişi, turşu tankına çıplak ayakları ve eşofmanıyla girdi. Tankın içinde dans eden çalışan, o anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Mide bulandıran olaya tepkiler ise çığ gibi büyüdü.

Skandal görüntülerle ilgili Viranşehir Kaymakamlığı'dan açıklama geldi. Açıklamada "Ulusal bir haber sitesinde 'Viranşehir ilçesinde gıda skandalı' şeklinde servis edilen haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde turşu fabrikası bulunmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgemiz dışında da turşu imalatı yapan faal bir kuruluş yoktur. Bahse konu haberin görsellerinde lahana turşusu kurulduğu görülmektedir. İlçemizde lahana bitkisinin yetiştiriciliği yapılmamaktadır." denildi.

DÖNER SKANDALI

SÜT BANYOSU SKANDALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.