Hava Durumu

Tan Eğitim Kurumları, Bursa'da fark yaratmaya devam ediyor

Bursa'nın köklü eğitim kurumlarından olan Tan Eğitim Kurumları, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da tecrübeli kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile 'mutlu ve başarılı bireyler' yetiştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tan Eğitim Kurumları, Bursa'da fark yaratmaya devam ediyor

İzmir Yolu Şubesi Kurucu Temsilcisi Öztürk Aydın, yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken Tan Anadolu ve Tan Fen Lisesi hakkında bilgiler verdi.

35 yıldır Tan Eğitim Kurumların da kurucu ve öğretmen olarak çalışan Kimya öğretmeni Öztürk Aydın  "Okulumuz İzmir yolu Tan Anadolu ve Tan Fen Lisesi olarak yaklaşık 300 kişi kapasitesiyle eğitim ve öğretime devam etmektedir.  Tecrübeli öğretmen kadromuz ve yılların birikimi olan yayınlarımız ile tüm öğrencilerimize en iyi hizmeti vermek için yeni eğitim öğretim yılına hazırız" dedi.

Tan okullarının Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına tam bağlılıkla eğitim ve öğretimine devam ettiğini dile getiren Aydın "Bunun yanında amacımız öğrencilerimizin, bilgi ve becerilerini arttırırken bir yandan da kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini iyi ifade edebilen, dürüst, sevgi ve saygıya önem veren 'başarılı ve mutlu bireyler' olarak hem üniversiteye hem de hayata hazırlanmalarını sağlayabilmektir" şeklinde konuştu.

MOTİVASYON VE BAŞARI

Tan Anadolu ve Tan Fen Lisesi olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Öztürk Aydın sözlerine şöyle devam etti: "Bu doğrultuda öğrencilerimizin çalışmalarını zevkli ve dikkat çekici hale getiriyoruz. Okul laboratuvarlarımız bu çalışmalara uygun hale getirilmiştir. Ayrıca öğrencilerimizin sosyal anlamda gelişmeleri için müzik, resim, dil, ekonomi, mühendislik, sağlık, siyaset gibi alanlarda tecrübeli ve değerli konuklarımızı ağırlayıp seminerler ve mesleki tanıtımlar yapmaktayız. MUN, bilişim, edebiyat, sergi, tiyatro, sinema, müzik festivalleri, Uluslararası geçerliliği olan dil sınavlarına hazırlık, fuji film etkinliği, gezi programları ve spor etkinliklerimiz ile öğrencilerimizi motive ediyor ve yıl içindeki başarılarının artmasını sağlıyoruz."

Öğrencilerinin 'başarılı ve mutlu bireyler' olmaları için çaba sarf ettiklerini söyleyen Öztürk Aydın, Tan Anadolu ve Tan Fen Lisesi İzmir Yolu Kampusu'nda  şu an için toplam 250 öğrenci, branşlarında başarılı ve tecrübeli 40 öğretmen, 9 yardımcı personel ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.