Hava Durumu

Taner Yamaç, golfte 21 profesyoneli geride bıraktı

Antalya'da 13 yıl önce başlatılan proje kapsamında golfle tanışan Taner Yamaç, Turkish Airlines Open 2019 Uluslararası Golf Turnuvası'nın ilk gününde 21 profesyoneli geride bırakmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Taner Yamaç, golfte 21 profesyoneli geride bıraktı

Antalya'da maddi imkanları kısıtlı ailelerin çocukları için başlatılan proje kapsamında golfle tanışan amatör sporcu Taner Yamaç, özel izinle katıldığı Turkish Airlines Open 2019 Uluslararası Golf Turnuvası'nın ilk gününde performansıyla göz doldurdu. Antalya'nın golf sporuyla özdeşleşen ve dünyanın sayılı turnuvalarına ev sahipliği yapan Belek Turizm Merkezi'nde faaliyetini sürdüren National Golf Akademisi'nde 13 yıl önce golfle tanışan 20 yaşındaki Taner Yamaç, hayali olan "European Tour"da Avrupa'nın en iyi 74 sporcusuna karşı mücadele ediyor.

"İNANIYORUM"

Taner Yamaç, yaptığı açıklamada, National Golf Kulübünde maddi imkanları kısıtlı ailelerin çocukları için başlatılan projeye önce kuzeninin başladığını, o sayede golf sporundan haberi olduğunu söyledi. Golfün en büyük turnuvası European Tour'a Türkiye Golf Federasyonunun özel izniyle amatör olarak katılmayı başardığını aktaran Taner Yamaç, "Yaklaşık 3,5-4 aydır hazırlandığım turnuvanın ilk günü benim için iyi geçti. Bugün, iyi denilebilecek bir skor aldım. Bu büyük turnuvayı güzel bitirmek istiyorum. Küçüklüğümden beri European Tour'a katılmayı hayal ettim. Hep bu turnuvanın hayalini kurdum, onun için çalıştım. Henüz yolun başındayım. Daha büyük başarılara ulaşacağıma inanıyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.