Hava Durumu

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden ihaleye davet

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, belirlenen uygulama alanlarında "Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi Grup-9" işlerinin gerçekleştirilmesi için Ulusal Rekabetçi İhale yöntemiyle kapalı zarf teklif vermeye davet ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden ihaleye davet

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Ek Finansman (TKMP-EF) Projesinin finansmanı için bir kredi aldı. Bu kredinin bir bölümü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştireceği Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi sözleşmeleri kapsamında yapılacak ödemeler için kullanılacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, ilgilenen firmaları ilanda detayları verilen güncelleme uygulama alanlarında "Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi Grup-9" işlerinin gerçekleştirilmesi için Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale (National Competitive Bidding - NCB) yöntemiyle kapalı zarf teklif vermeye davet ediyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.