Hava Durumu

Tartışma yaratan fotoğrafa inceleme başlatıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren ve sosyal medya hesabında paylaşım yapan hakim hakkında HSK inceleme başlattı. Kıvanç Tatlıtuğ ise fotoğraftaki hakimin kendi davasına bakan hakim olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2019 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2019 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tartışma yaratan fotoğrafa inceleme başlatıldı!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sahte fatura kullandığı iddiasıyla 6 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı.

Tatlıtuğ'u yargılayan kadın hakim, oyuncu ile fotoğraf çektirdi. Fotoğrafı Whatsapp durumunda paylaşan hakim hakkında Hakim ve Savcılar Kurulu soruşturma başlattı.

HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz Twitter'dan duyurdu

'Vergi usül kanuna muhalefet' suçundan yargılanan Tatlıtuğ'la fotoğrafını paylaşan hakimle ilgili, Hakim ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Twitter hesabından açıklama yaptı. Yılmaz, şunları söyledi:

"Bir Hakim ile film yıldızının duruşma salonunda birlikte çektirdikleri fotoğrafın sosyal medya da yayımlanması akabinde HSK re'sen inceleme başlatmış olup, Pazartesi itibariyle konu hakkında kamuoyu ayrıntılı olarak ayrıca bilgilendirilecektir. Saygı ile duyurulur."

Kıvanç Tatlıtuğ'dan açıklama

Öte yandan olayla ilgili Kıvanç Tatlıtuğ da Twitter hesabından açıklamada bulundu. Tatlıtuğ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Fotoğraftaki hakim, benim davama bakan hakim değildir. Kamuoyunu bilgilendirmek isterim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.