Hava Durumu

Tasarruf Yaparak Faizsiz Ev ve Araba Satın Al

Günümüz ekonomik tablosu dolayısıyla pek çok kişi için ev ve araba sahibi olmak bir hayalden öteye geçemiyor. Maddi birikimin olmaması, düşük kredi puanı nedeniyle kredi çekilememesi ve yüksek faiz oranları gibi etkenlerle ev veya araba satın alımı gerçekleştirilemiyor. Peki bunun bir çözümü var mı? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2020 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2020 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tasarruf Yaparak Faizsiz Ev ve Araba Satın Al

Günümüz ekonomik tablosu dolayısıyla pek çok kişi için ev ve araba sahibi olmak bir hayalden öteye geçemiyor. Maddi birikimin olmaması, düşük kredi puanı nedeniyle kredi çekilememesi ve yüksek faiz oranları gibi etkenlerle ev veya araba satın alımı gerçekleştirilemiyor. Bu ekonomik tablo içerisinde Tasarrufla Ev, tasarruf yaparak herkesin ev ve araba sahibi olabilme şansına sahip olmasını sağlıyor.

Üstelik Tasarrufla Ev sayesinde faizsiz ev satın alma imkanı bulunuyor. Kredi çekmek zorunda kalınmadığından herhangi bir şekilde faiz uygulaması da söz konusu değildir. Sistem tamamen kişinin etkin biçimde tasarruf yaparak, bu tasarruflarını faiz ödemeden ev satın alımı için kullanabilmesine yardımcı oluyor.

Kimler Faizsiz Ev Alabilir?

Bankacılık kuruluşları tarafından verilen ev kredileri için oldukça zorlayıcı şartlar istemesi ve yüksek faizler uygulaması ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini suya düşürüyor. Ancak Tasarrufla Ev sistemi için böyle bir durum söz konusu değildir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş, düzenli geliri olan herkes Tasarrufla Ev sistemine dahil olabiliyor.

Türkiye'nin en büyük tasarruf şirketinde faizsiz ev satın almak isteyen kişilere ilişkin herhangi bir sınırlama uygulanmıyor. Bu sayede ev sahibi olmak isteyen herkes Tasarrufla Ev'in tasarruf yöntemlerini kullanarak ev sahibi olabiliyor. Tasarrufla Ev sisteminde faizsiz ev alma yöntemleri için kullanılabilen 4 farklı ev alma yöntemi bulunuyor. Bunlardan hangisi sizin için en uygunsa onu seçerek, çok uygun koşullarda ev sahibi olabilirsiniz.

Faizsiz Araba Sahibi Olmak Mümkün Mü?

Araç kredilerinde bankaların uyguladıkları yüksek faizlerin yanı sıra diğer kredi kuruluşlarının senetlerindeki yüksek faiz oranları araba satın almak isteyenlerin belini büküyor. Ancak Tasarrufla Ev sayesinde herkesin faizsiz araba sahibi olma şansı bulunuyor.

Tasarrufla Ev'in alt markası olan "Birarabam" sistemine dahil olarak ne faiz ne de fark ödemenize gerek olmadan dilediğiniz arabayı çok kısa zaman dilimleri içerisinde satın alabilme şansını yakalayabilirsiniz. Üstelik Tasarruflu Ev faizsiz araba alma sisteminde herhangi bir şekilde peşinat zorunluluğu da bulunmamaktadır. Buna karşın tamamen isteğe bağlı olarak peşinat ödemeleri de yapılabilmektedir. Tamamen müşterilerin durumlarına ve tercihlerine bağlıdır.

Kaynak:

https://www.tasarruflaev.com/faizsiz-ev-alma-firsati.php

https://www.tasarruflaev.com/faizsiz-araba-alma-firsati.php

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.