Hava Durumu

'Taşeron' bu hafta Meclis'e geliyor

Binlerce taşeron işçinin beklediği kadro düzenlemesiyle ilgili müjdeli haber geldi. Söz konusu düzenlemenin bu hafta Meclis'e gönderileceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Taşeron' bu hafta Meclis'e geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Toplu Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde dün gerçekleştirildi. Törenin ardından, salondaki bir vatandaşın taşeronlara kadro istemesi üzerine Erdoğan, "Yani bu işte taşeron olmaz ama taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor" dedi. Erdoğan, Başbakan Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın bu konuda yoğun bir çalışma gerçekleştirdiğini belirterek, "Birlikte işi tatlıya bağladık. Bu hafta içerisinde Meclise gitmesiyle, bütçe müzakerelerinin de arkasından neticeye bağlanacaktır" diye konuştu.

MECLİSE GÖNDERECEĞİZ

Başbakan Yıldırım da "Taşeron olarak çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hallediyoruz, bir hafta içerisinde inşallah Meclise göndereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.