Hava Durumu

Taşınan hastanelerin arsaları ne olacak ?

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun yaptığı açıklamada Bursa'da hizmet veren birçok kamu hastanesinin önümüzdeki dönemlerde yeni yerlerine taşınacağını kaydetti. Peki sonra şehrin en işlek yerlerinde olan binaların arsalarına ne olacak?

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Taşınan hastanelerin arsaları ne olacak ?

Bursa AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun yaptığı açıklamada Muradiye Devlet Hastanesi'nin Samanlı'ya, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi, Zübeyde Hanım Doğumevi ek binası ile Çekirge Devlet Hastanesi'nin de Acemler'de inşaat çalışmaları devam eden sağlık kampüsüne taşınacağını aktardı.

Bugünkü yazısında hastanelerin taşınmasıyla her biri şehrin işlek yerlerinde olan binaların arsalarının ne olacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadığına değinen YeniDönem Gazetesi yazarlarından Lale Akasoy, buraların çoktan birilerine teslim edildiğine dair söylentilerin ayyuka çıktığından bahsetti.

Akasoy "Yalansa biri çıksın "Söylentiler yalandır. Aslı astarı yoktur. Dedikodudan başka bir şey değildir. Arsalar kamunun malıdır, yeni projelerle de kamu hizmeti sunulacaktır" desin.

Bursalılar olarak, bizim yani devletin ait olan bu arazilerin hangi amaçla değerlendirileceğini merak ediyoruz doğrusu" ifadelerini kullandı

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.