Hava Durumu

Temel Reis'in piposu olay oldu!

Zonguldak'ta bir parkın duvarındaki Temel Reis'in piposundan rahatsız olan bir aile, emniyeti arayıp şikayetçi oldu. Bunun üzerine emniyeti ekipleri Temel Reis'in ağzındaki piposunu çiçek resmi ile değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Temel Reis'in piposu olay oldu!

Bahçelievler Mahallesi Rotary Parkı'nın duvarlarına çizgi film karakterlerinin resmi yapıldı. Çizilen resimlerin arasında Temel Reis'in ağzında bulunan piposu parka çocuklarını getiren bir aileyi rahatsız etti. İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya sosyal paylaşım sitesi üzerinden ulaşan aile "Temel Reis'in ağzındaki pipo vicdanı rahatsız ediyor. Çocukların zihnine işliyor normalleştiriyor" diye çağrıda bulundu. Bunun üzerine piponun yerine çiçek resmi çizildi. Vatandaşlar talebin yerine getirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken kötü alışkanların çocuklarının bilinç altına yerleşmemesi için böyle bir talepte bulundukları öğrenildi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün ise Emniyet Müdürü'ne teşekkür ederek "Emniyet tarafından çizilmeden önce Temel Reis'i buraya çizen arkadaşların çocukların hassasiyetlerini düşünerek bunu buraya yapmamaları gerekirdi. Emniyetimiz böyle küçük bir nüansı görerek hassas davrandı. Bunu parka yakışır şekilde, çocuklara kötü örnek teşkil etmemesi amacıyla yaptılar. Bu benim de gözümden kaçmış bir detaydı. Teşekkür ediyorum. Olması gerekeni yapmışlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Vatandaştan tarafımıza bir talep iletilmedi. Emniyet Müdürümüze talep olmuş kendisinin de talimatları olmuş. Sizlerin sayesinde ben de öğrendim. Sizlerin aracılığıyla polis teşkilatımıza bu anlamlı çalışmalarından ötürü teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, parkta oynayan küçük bir çocuk ise ağzına koyduğu çiçek ile Temel Reis pozu verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.