Hava Durumu

Tepki yağmıştı... Kylie Jenner sessizliğini bozdu!

Dünyaca ünlü reality show yıldızı ve kozmetik devi olan Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada linç edilmişti. Ünlü yıldız Kylie Jenner'ın birlikte çalıştığı makyaj sanatçısı Samuel Rauda bir trafik kazası geçirdi. Milyon dolarlık serveti ile çok konuşulan Jenner sosyal medya hesabından Rauda'nın ameliyatı için bağış kampanyası paylaşmıştı. Takipçilerinden para istediği için tepki çeken Kylie Jenner sessizliğini bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2021 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2021 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tepki yağmıştı... Kylie Jenner sessizliğini bozdu!

En genç milyarder unvanını taşıyan Kylie Jenner, makyaj sanatçısının ameliyatı için sadece 5 bin dolar bağışlamıştı. Takipçileri tarafından büyük tepki alan Jenner, sosyal medya hesabından bu konuya açıklık getirdi.

"Sam benim makyaj artistim değil ve maalesef artık kişisel bir ilişkimiz yok ama onunla birkaç yıl önce çalıştım, o tatlı biri. Arkadaşım Ariel'in ve şu anki makyaj artistimin Sam'le ilgili paylaşımlarını ve ailesinin bağış hesabını gördüm. Sam'e ne olduğunu öğrenmek için arkadaşım Ariel'i aradım. Durumu öğrendikten sonra bağış sayfasına girdim 10 bin dolara ihtiyaç olduğunu ve çoktan miktarın yarısının toplandığını gördüm. Ben de hedef paraya ulaşması için 5 bin dolar bağış yaptım."

Ünlü yıldız Jenner, "Farkındalık yaratmak ve insanların bağış yapması için hikayemde paylaştım. Bu olay nasıl çarptırıldı anlamadım. Beni tanıyanlar yaptığım şeyleri kalpten yaptığımı ve olabildiğince yardımsever olduğumu bilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.