Hava Durumu

Terim memnun değil! Etebo ile yollar ayrılıyor

Ara transfer için çalışmalara başlayan Galatasaray'da takviyelerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de merak konusu oldu. Birçok ismi transfer listesine dahil eden Galatasaray'da beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Galatasaray, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Oghenekaro Etebo'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Terim memnun değil! Etebo ile yollar ayrılıyor

Ocak ayındaki ara transfer dönemi için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gözler bir yandan takımdan ayrılacak isimlere çevrilmiş durumda.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre yol haritasını çizen sarı-kırmızılı kurmaylar, sezon sonu şampiyonluğa ulaşacak kadroyu kurmak için kolları sıvadı.

Belhanda'ya yeni sözleşme

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Younes Belhanda'ya yeni sözleşme önerecek olan Galatasaray'da bazı isimlerle yollar ayrılacak.

Etebo gönderiliyor

Sarı-kırmızılılar, yaz aylarında Stoke City'den kiralık olarak 675 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı Oghenekaro Etebo'yu göndermeye hazırlanıyor.

Orta sahada diğer alternatiflerin arkasında kalan Nijeryalı oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi düşünülüyor.

 Galatasaray'da 11 maçta 506 dakika süre alan ve gol ya da asist katkısı veremeyen Etebo'nun ayrılmasıyla maaş bütçesinde de 600 bin euroluk bir tasarrufa gidilmiş olunacak.

 Fatih Terim, golcülerden memnun değil
 

Teknik direktör Fatih Terim, Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'nin biletini kesti ve yönetimden ara transfer döneminde golcü talebinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.