Hava Durumu

Terim Milli Takımı bıraktı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Milli Takımı bıraktığı belirtildi.Konuyla ilgili TFF'nin sitesinden açıklama yayınlandı.Takımın başına Şenol Güneş'in getirileceği konuşuluyor

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Terim Milli Takımı bıraktı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Milli Takımı bıraktı.Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nnu resmi internet sitesinde de bir açıklama yayınlandı.Söz konusu açıklama şöyle:

Bir süredir kamuoyunda ve medyada gündem haline getirilmeye çalışılan birtakım futbol dışı konular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini yıpratma amacı taşıyan bir hal almıştır.

Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir.

Gerek Türkiye'de gerek dünyada başarıları ile kendini kanıtlamış ve Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan değerli hocamıza teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar dileriz.

Fatih Terim son olarak İzmir Alaçatı'da gerçekleşen kavgada gündeme gelmişti.

DEMİRÖREN: KARŞILIKLI ANLAŞARAK GÖREVDEN AYRILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, konuyla ilgili olarak, "Fatih Terim, Türkiye Futbol Direktörlüğünü bıraktı. Karşılıklı anlaşarak görevden ayrıldı" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ SÜRPRİZİ

Futbol kulislerinden alınan duuymlara göre Beşiktaş'ı üst üste 2 sezon şampiyon yapan Şenol Güneş, milli takımın başına geçirilmesi düşünülen adayların başında geliyor. Milli takım tarihinde Dünya Kupası'nda en büyük başarıyı elde eden Güneş, milli takım tecrübesi baz alındığında TFF'nin en çok istekli olduğu isimlerin başında geliyor.

Öte yandan Mustafa Denizli ve Mircea Lucescu'nun isimleri alternatif olarak zikrediliyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.