Hava Durumu

Teröre 'sonbahar' darbesi

Sonbahar mevsimiyle birlikte kış üstlenmesine gitmeye çalışan bölücü terör örgütü PKK mensupları, güvenlik güçlerinin art arda gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla ağır darbe yedi. İki buçuk aylık sonbahar döneminde yurt içi ve dışındaki operasyonlarda 574 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Teröre 'sonbahar' darbesi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personeli başta olmak üzere tüm güvenlik güçleri, ülkenin barış ve huzur ortamını bozmayı hedefleyen, çocuk, genç ve yaşlı ayırt etmeksizin saldırılar düzenleyen terör örgütü PKK mensuplarına karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Şehir merkezi ya da kırsal demeden gece gündüz PKK'lı teröristlerin peşini bırakmayan, haftalarca arazide kalan güvenlik güçleri, şu sıralar kış üslenmesine hazırlanan örgüte yönelik sonbaharda da yoğun operasyonlar gerçekleştirdi.

574 TERÖRİST ETKİSİZ

Kış ve yaz aylarında kırsalı PKK'ya dar eden güvenlik güçleri, sonbahar döneminde de kararlılıkla yürütülen operasyonlarla terör örgütü PKK'ya ağır darbe indirdi.  İki buçuk aylık sonbahar döneminde yurt içi ve dışındaki operasyonlarda 574 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında örgütün sözde üst düzey sorumluların da olduğu tespit edildi.

40 ŞEHİT...

1 Eylül-14 Kasım arasındaki iki buçuk aylık sonbahar döneminde terör örgütü PKK saldırılarında 40 güvenlik görevlisi şehit oldu. İşçilerin de aralarında bulunduğu 6 sivilin yaşamını yitirdiği terörist saldırılarda 14 sivil de yaralandı. Operasyon ve terör saldırılarında yaralanan 80 güvenlik görevlisi tedavi altına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.