Hava Durumu

Terörist evine düzenlenen baskında bir polis şehit oldu!

Batman'da saldırı hazırlığında olduğu belirlenen bir teröristin evine düzenlenen operasyonda çatışma çıktı. Terörist etkisiz hale getirilirken bir polis memuru şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Terörist evine düzenlenen baskında bir polis şehit oldu!

Batman'da bir eve düzenlenen operasyonda, "teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi, bir polis memuru şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince saldırı hazırlığında olduğu belirlenen bir teröristin yakalanması için Hilal Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda, "teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi. Ağır yaralanan bir polis memuru, kaldırıldığı özel hastanede şehit düştü. Adreste yapılan aramada tabanca ile iki el bombası ele geçirildi.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU REHİN ALMIŞ

Operasyon sırasında teröristin, evde bulunan 4 yaşındaki bir çocuğu rehin alarak kendisine siper ettiği, bundan dolayı güvenlik güçlerinin operasyonda hassas davrandığı, şehit düşen polis memurunun da çocuğa zarar gelmemesi için yoğun çaba gösterdiği öğrenildi. Operasyonda kurtarılan çocuk ailesine teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.