Hava Durumu

Ters köşe yapıldı! Bakın Masumlar Apartmanı'na kim dahil oldu!

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı Salı akşamlarını kasıp kavurmaya devam ederken 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Han'ın yardım almak için gideceği psikoloğun Binnur Kaya'nın Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Doktor Hanım olması beklenirken ters köşe yaşandı. Han'ın psikoloğunu canlandıracak ismin ünlü oyuncu Seda Akman olduğu yayınlanan fragman ile ortaya çıktı. Seda Akman, Masumlar Apartmanı dizisinin 27. yeni bölümünden itibaren kadroda yerini alacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2021 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2021 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ters köşe yapıldı! Bakın Masumlar Apartmanı'na kim dahil oldu!

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Aparmanı dizisi yayınlanan her bölümü ile Salı akşamları izleyenleri ekran başıan kilitlemeyi başarıyor.

Masumlar Apartmanı dizisi büyük başarılar elde ederken kadrosuna yeni isimler de dahil etmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin Han'ın çöp toplandığını öğrenmesinin ardından bütün gerçekler ortaya çıkar. Han'ın psikoloğa gideceği netlik kazanırken herkes Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım karakterine hayat veren Binnur Kaya'nın konuk olacağı yönünde yorumlarda bulundu. Ancak, Masumlar Apartmanı 27. yeni bölüm fragmanında psikolog olarak diziye gelen kişinin kim olduğu da ortaya çıktı.

Başarılı oyunculuk performans ile beğeni toplayan Seda Akman psikolog olarak dizinin kadrosuna dahil oldu. Seda Akman, 23 Mart Salı akşamı ekrana getirilecek olan Masumlar Apartmanı 27. yeni bölümü ile kadroda yerini alacak.

Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanında; Han, İnci'nin ısrarları üzerine ayarladığı psikoloğa gider. Çöp topladığını ve karısının onu iğrenç bulduğunu söyleyen Han, yaşadıklarını ilk kez birine anlatır.

Gülben, Esat'ın Esra'nın evinden çıktığını gördüğünden beri zor günler geçirmektedir. Annesi gibi yalnız öleceğini haykıran Gülben, annesinden kalan kıyafetleri giyer. Gülben'in o hallerini gören Safiye ise çaresizlik içinde ne yapacağını bilemez.

Naci, Safiye'ye geri dönerken, Ege Neriman'a onu sevdiğini söyler. Öte yandan İnci, Safiye ve Gülben'in yaptıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemez.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.