Hava Durumu

Teşekkürler Bursa! Su için gerekli para toplandı

Bursa'nın Orhangazi ileçsinde solumum yetmezliği nedeniyle evinde tedavisi devam etmesi için gerekli olan cihazın alımı için gerekli olan yardım parası SYDV vakfı ile toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2019 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2019 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Teşekkürler Bursa! Su için gerekli para toplandı

Bursa Orhangazi'de yaşayan Selin Karadağ'ın 5 aylık kızı Su Şahinoğulları kronik solunum yetmezliği nedeniyle Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde 3 aydır tedavi görüyordu. Ailenin maddi imkanlarının yetersiz olması nedeniyle hastaneden eve naklinde gerekli olan ev tipi mekanik vantilatör cihazının alımı için ailenin yardım talebi üzerine Orhangazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile yardım kampanyası başlatıldı.

 
Kampanya başlatılmasının ardından 2 gün gibi kısa bir sürede ailenin ihtiyacı olan para toplandı ve yardım kampanyası da sona erdi. Orhangazi Kaymakamlığı ihtiyaç duyulan miktarın üstünde bir yardım toplandığını belirterek, bu para ailenin hesabına aktarılacak. Önümüzdeki hafta ise cihaz alındıktan sonra Su Şahinoğulları evde tedavisine devam edeceğini duyurdu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.