Hava Durumu

TFF'den Can Bartu kararı!

83 yaşında hayatını kaybeden efsane futbolcu Can Bartu, saygı duruşuyla uğurlanacak. Can Bartu'nun kaybı nedeniyle tüm maçlar öncesinde saygı duruşunda bulunulacak ve tüm futbolcular siyah bant takacak

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TFF'den Can Bartu kararı!

Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu, 83 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF), 83 yaşında hayatını kaybeden Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu için başsağlığı mesajı yayımladı ve uğurlama kararı aldı.

Alınan karara göre Can Bartu'nun kaybı nedeniyle tüm maçlar öncesinde saygı duruşunda bulunulacak ve tüm futbolcular siyah bant takacak.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Can Bartu'nun vefatı sebebiyle, 12-15 Nisan 2019 tarihleri arasında oynanacak olan bütün profesyonel lig müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacak."

TFF'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Can Bartu'yu kaybetmenin derin üzüntüsünün yaşandığı belirtilerek, "Ay-yıldızlı formayı 26 kez giyip 6 da gole imza atan, Fenerbahçe kulübünde uzun yıllar oynayan ve ülkemizi İtalya'da da temsil eden, sporu bıraktıktan sonra yazarlık ve yorumculuk yapan Can Bartu, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Türk sporuna çok değerli katkılarda bulunan merhum Can Bartu'ya Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, başta Fenerbahçe camiası olmak üzere tüm spor ailesine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.