Hava Durumu

TİM Başkanı'ndan OHAL açıklaması: 'Çok şükür ki bu dönem bitti'

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, OHAL'in kaldırılmasının yatırım ortamına pozitif etkisi olacağını söyledi. Gülle, "OHAL'den etkilenilmedi demek doğru bir tespit olmaz. Sıkıntılar yaşadık ama çok şükür ki bu dönem bitti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TİM Başkanı'ndan OHAL açıklaması: 'Çok şükür ki bu dönem bitti'

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, OHAL'in sona ermesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bloomberg HT'ye konuşan Gülle, OHAL'in kaldırılmasının Türkiye'nin yatırım ortamına mutlaka pozitif etkisi olacağını ifade etti. Gülle, "Yabancı açısından da iyi bir neticedir. Şu ana kadar yapılan yatırımların daha da ivmelenmesi bizim en büyük temennimiz" diye konuştu. OHAL'den olumsuz etkilendiklerini de belirten Gülle, "OHAL'den etkilenilmedi demek doğru bir tespit olmaz. Biz özellikle sektörel bazda pek çok alıcıyı İstanbul'a getirmekte sıkıntılar yaşadık ama çok şükür ki bu dönem bitti" değerlendirmesi yaptı.

İYİ BİR RAKAM GELECEK

Gülle, "Türkiye rekor büyüme rakamları açıkladı, ilk çeyrek rakamı bunu destekledi, 2. çeyrek büyümesi de iyi bir rakam gelecek, yüzde 5'in üzerinde olduğunu tahmin ediyoruz. Bunları birleştirince sürecin daha iyi yönetilerek iyi bir yatırım ortamıyla ve güzel yatırımlarla zernginleşeceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.