Hava Durumu

Timhsah Antep'e karşı!

İlk hedef olarak Türkiye Kupası'na katılmak isteyen Frutti Extra Bursaspor yarın 15:15'te Gaziantep Basketbol'u konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timhsah Antep'e karşı!

Ali ŞAHİN

İNG Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor 10. maçında Gaziantep Basketbol'u konuk edecek. Yarın saat 15:15'te başlayacak karşılaşma Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşmanın biletleri online ortamda satışa çıkarken bugün salon gişesinden de temin edilebilecek. Müsabakayı Mehmet Karabilecen, Kaan Büyükçil ve Ozan Çakar hakem üçlüsü yönetecek.

OTORİTELER ŞAŞIRDI

BSL'nin en düşük 2. bütçesiyle kurulmasına karşın beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyan Potanın Timsahları otoriteleri kendisine hayran bıraktı. İNG Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk sezonunda bugüne dek çıktığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 yenilgi alan Frutti Extra Bursaspor puan cetvelinde de 7. Basamakta kendisine yer buldu.

AVRUPA'DA DA KÖTÜLER

BSL'nin istikrarlı ekiplerinden olan Gaziantep Basketbol ise bu sezona istediği gibi başlayamadı. Kırmızı siyahlılar 9 haftada sadece 3 kez kazanarak 12. basamakta kaldı. Türkiye'yi FIBA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden 4 ekipten biri olan Gaziantep ekibi bu kulvarda da beklentinin altında kaldı. Gaziantep Basketbol Avrupa'da bu sezon oynadığı 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi.

DEPLASMANDA KAZANAMIYORLAR

Frutti Extra Bursaspor bu sezon kazandığı 5 maçın 2'sini sahasında kazanırken 3 kez de deplasmanda güldü. Gaziantep Basketbol ise bu sezon deplasmanda sadece OGM Orman'ı yenebildi. Potanın Timsahları, kadrosunda Crawford, Buva ve Hagins gibi önemli isimler bulunan Kırmızı Siyahlılar'a karşı kazanarak ilk hedef olan Türkiye Kupasına katılmak adına önemli bir engeli de aşmaya çalışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.