Hava Durumu

Timsah Arena'ya kaçak giriş yaptıran şahsa operasyon!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, stada kaçak giriş yaptıran bir kişinin gözaltına alındığını belirtti. Şahıs hakkında hukuki süreci başlatıldığını belirten Başkan Ali Ay, "Binlerce taraftarımızın haksızlığa uğramaması adına, kaçak olarak girişe teşebbüs edenler artık bunun bilincine varmalı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah Arena'ya kaçak giriş yaptıran şahsa operasyon!

-Cemal EKENTOK-

Bursa Büyükşehir stadına çok sayıda kaçak giriş yaptıran bir şahıs, Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın girişimleri sonrasında Emniyet tarafından yakalandı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ay, "Antalyaspor maçı öncesinde Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği çalışma neticesinde stada çok sayıda kaçak giriş yaptırdığı belirlenen bir şahıs yakalandı ve hakkında hukuki süreç başlatıldı. Bursaspor Kulübü de gerekli hukuki başvuruları gerçekleştirdi" diyerek şöyle devam etti:

"Başta Emniyet Müdürümüz Osman Ak ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Antalya maçında stadımız içinde ve çevresinde çok etkili biçimde önlemler alındı. Stada kombine ve biletle giriş yapan binlerce taraftarımızın haksızlığa uğramaması adına, kaçak olarak girişe teşebbüs edenler artık bunun bilincine varmalı. Emniyet Müdürümüzün titiz çalışmaları sonrasında tespit edilen bir kişi gözaltına alındı."

Başkan Ali Ay, daha önce yaptığı açıklamada, "Maça en az 5 bin kişi kaçak giriyor. Forma almazsın, bilet almazsın sonra yönetimden hesap sorarsın" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.