Hava Durumu

Timsah eli boş döndü

Basketbol Süper Ligi'nde 6. haftanın kapanış maçında Teksüt Bandırma BK evinde konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor karşısında 72-62'lik skorla kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2019 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2019 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah eli boş döndü

Teksüt Bandırma maça iyi başlarken, Bursaspor geçmiş maçlara göre hücumda istediklerini yapmakta zorlandı ve bu da skora yansımaya başladı. İlk 5 dakikalık bölümde konuk ekip 6 sayıda kalırken, Teksüt Bandırma ise bu dakikalarda 12 sayı buldu. Çeyreğin kalan süresinde Bursaspor biraz olsun toparlanırken, ilk çeyreği ev sahibi 18-16'lık skorla geçti.

TEMPO DÜŞTÜ

İkinci çeyrekte ise bu kez her iki takımda hücumda adeta stop düğmesine basarken, tempoda buna bağlı olarak düşüş gösterdi ve bu bölümde iki takımda toplamda 19 sayıyı anca görebildi. Soyunma odasına ev sahibi Teksüt Bandırma 27-26'lık skorla önde gitti.

RİTMİ YAKALAYAMADI

Üçüncü çeyreğe daha diri başlayan Teksüt Bandırma, bulduğu pozisyonları bu kez verimli kullandı ve farkı da giderek açtı. Bursaspor ise bu dakikalarda da sadece hücumda değil, savunmada da bir türlü ritmini bulamadı. Teksüt Bandırma, taraftarı önünde son çeyreğe de 52-41'le girdi.

BANDIRMA KONTROLÜ BIRAKMADI

Son çeyrekte rakibinin dönüş çabasına izin vermeyen ev sahibi ekip, oyunu kontrolünde tuttu ve sezonun 4. galibiyetini aldı. Omar Prewitt'in maçtaki 16. sayının ardından Jaime Smth'in fast break sayısı ile skor 7 dakika kala 59-44'e geldi. 3 dakika kala farkı 17 sayıya getiren Teksüt Bandırma sahadan 72-62 galip ayrıldı.

FREEMAN FORMDAYDI

Bursaspor'da Allerik Freeman 18 sayı-7 ribauntla oynarken, Chris Jones 15 sayı-4 asist, Gabriel Olaseni 11 sayı-5 ribaunt, İzzet Türkyılmaz 8 sayı-6 ribaunt ve Perry Jones 8 sayı-1 ribaunt yaptı. Bandırma'da Prewitt 21 sayı-4 ribaunt yaparken, Jaime Smith 19 sayı-2 asist, Kalinoski 8 sayı-6 asist, Hummer 6 sayı-6 ribaunt, Şehmus Hazer 2 sayı-1 asist ve Emanuel Terry 9 sayı-7 ribaunt yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.