Hava Durumu

Timsah'ın konuğu Efes!

Basketbol Süper Ligi'ne 4'te 3'le başlayan Frutti Extra Bursaspor yarın son Euroleague finalisti Anadolu Efes'i konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2019 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2019 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah'ın konuğu Efes!

Ali ŞAHİN

İNG Basketbol Süper Ligi'nin yeni takım olmasına karşın büyük bir sürprizle sezona başlayan ve 4 maçın 3'ünü kazanan Frutti Extra Bursaspor, yarın Euroleague'de fırtına gibi esen Anadolu Efes'i konuk edecek. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşmada Aytuğ Ekti, Erşan Kartal ve Polat Parlak hakem üçlüsü düdük çalacak. Müsabaka TRT Spor'dan da şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

KARŞIYAKA'YA YENİLDİ

BSL'deki ilk sezonuna TOFAŞ ve Darüşşafaka gibi iki tecrübeli EuroCup ekibini yenerek başlayan Frutti Extra Bursaspor 3. Maçında Pınar Karşıyaka'ya yenilmişti. Geçen hafta ise büyük bölümünü geride götürdüğü maçta OGM Ormanspor'u son bölümdeki oyunuyla geçmeyi başaran Potanın Timsahları 5. hafta öncesi bütün dikkatleri üzerine topladı.

AVRUPA'DA İYİLER

Türkiye'nin Euroleague'deki 2 temsilcisinden birisi olan ve Son Euroleague finalisti apoleti ile mücadele eden Anadolu Efes BSL'de yeni sezona OGM Orman ve Beşiktaş zaferleri ile başladı. 3. Haftada Teksüt Bandırmaya kaybeden İstanbul ekibi geçen hafta da Arel üni. Büyükçekmece Basket'i devirmeyi başardı. Avrupa'ya da iyi bir başlangıç yapan lacivert Beyazlılar 4 maçta 1 yenilgi aldı. Anadolu efes hafta içinde oynadığı son Avrupa maçında ise Real Madrid'i 76-60'la geçmeyi başardı.

3 İSİM SIRTLADI

Serkan Erdoğan yönetiminde iyi maçlar çıkaran Bursaspor'da takımın skor yükünü çeken isimler ise Chris Jones, Perry Jones ve Allerik Freeman oldu. Yeşil Beyazlılar'ın 4 haftada rakip potaya attığı 320 sayının 213'ü bu 3 isimden geldi. Oldukça geniş bir rotasyona sahip olan Anadolu Efes'te ise skor yükü neredeyse her oyuncuya dağıldı. Adrien Moerman ve Shane Larkin ise henüz takımıyla sahaya çıkamadı.

BİLETLERE YOĞUN İLGİ

Karşılaşmanın biletleri satışa çıkarken Bursaspor taraftarı müsabakaya yoğun ilgi gösterdi. Müsabakanın başlamasına 24 saat kala 13 bloktaki bütün biletler satılırken karşılaşmanın kapalı gişe oynanması bekleniyor. Müsabakanın biletleri Biletinial.com'da satılmaya devam ederken maç günü salon gişesinden de temin edilebilecek. Müsabakanın bilet fiyatları ise 15-300 TL aralığında. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.