Hava Durumu

Timsah son anda güldü!

TFF 1'inci Lig'de Bursaspor, 13'üncü hafta mücadelesinde deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. Timsah son dakikada bulduğu golle maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Timsah son anda güldü!

TFF 1'inci Lig'de deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Bursaspor son dakikalarda bulduğu golle maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada ev sahibi takım 20. dakikada Eze ile öne geçerken, Bursaspor 42. dakikada Burak Kapacak'ın asistinde Kubilay Kanatsızkuş ile beraberliği yakaladı. 45. dakikada penaltıdan Özer Hurmacı öne geçen Bursaspor, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. 53. dakikada Roni'nin attığı golle beraberliği yakalayan Adanaspor'da, Renan Diniz 90+3. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın son saniyelerine yaklaşılırken Özer Hurmacı ile bir kez daha öne geçen Timsah, haftayı 3 puanla kapattı.

Maçtan dakikalar

20. dakikada Adanaspor'da Eze, ceza sahası içerisindeki karambolden topu alarak ağlarla buluşturdu. 1-0
42. dakikada Bursaspor'da Kubilay, ayağına gelen topu vakit geçirmeden kaleye vurdu ve top ağlarla buluştu. 1-1
44. dakikada Bursaspor'un atağında Adanaspor'dan Hakan, Burak'ı ceza sahasının içerisine düşürdü ve hakem Bursaspor lehine penaltı verdi. Topun başına geçen Özer, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-2
53. dakikada Adanaspor'da Eren'in orta sahadan pasıyla top Ronei'ye ulaştı. Meşin yuvarlağı alan Ronei, topu ağlarla buluşturdu. 2-2
89. dakikada Adanaspor'da Hakan topu orta sahadan alarak Bursaspor'un ceza sahasına kadar götürdü. Hakan topu kaleye doğru attı ancak meşin yuvarlak üst direkten dışarı çıktı.
90. dakikada Bursaspor'da Özer, ceza sahasının dışından vurduğu topu ağlarla buluşturdu. 2-3

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.