Hava Durumu

TOFAŞ, Büyükçekmece Basketbol'u ağırlıyor

Basketbol Süper Ligi'nde son 2 maçını kaybeden TOFAŞ, yarın 17:00'de Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, Büyükçekmece Basketbol'u ağırlıyor

-Ali ŞAHİN-

BSL'deki son 2 maçında Fenerbahçe ve Türk Telekom'a yenilen TOFAŞ yeniden zafer serisine başlamak için yarın Bursa'da parkeye çıkacak. Mavi Yeşilliler saat 17:30'da  Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u konuk edecek. Büyük heyecana sahne olacak maç Tivibuspor'dan şifresiz olarak yayınlanacak.

3. SIRAYA DÜŞTÜ

İlk 7 haftada 14 kaz kaybeden TOFAŞ ardından sahasında Fenerbahçe ve ardından da hafta içinde Türk Telekom'a yenilerek puan tablosunda 3. sıraya gerilemişti. Lige istediği gibi başlayamayan ve 7 karşılaşmada 3 kez kazanan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ise hafta içi oynanan 9. maçları bay geçti.

SAHASINDA İYİ

Bu sezon deplasmanda 4 maça çıkan İstanbul ekibi sadece ligin ilk haftasında Banvit'i yenebildi. TOFAŞ ise sahasında oynadığı maçlarla dikkat çekti. Bursa ekibi sahasında parkeye indiği 4 lig maçının 3'ünü kazandı. TOFAŞ ayrıca EuroCup'ta da sahasında çıktığı 4 maçın 2 sinin kazanırken 2'sini de uzatmalarda kaybetti.

TOFAŞ ÜSTÜN

TOFAŞ'ta şu ana kadarki en iyi oyuncusu Kaptan Sammy Mejia oldu. 8 maçta parkeye çıkan tecrübeli oyuncu 18 sayı, 4,75 ribaund ortalamaları tutturdu. Ligin asist krallığında 6,75 ortalamayla zirveyi zorlayan ve Türk Telekom önünde yokluğu hissedilen Diante Garrett da karşılaşmada yer alacak. Öte yandan iki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda TOFAŞ rakibine üstünlük sağladı. Bursa ekibi sahasında 92-88, deplasmanda ise 93-76 kazanmıştı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.