Hava Durumu

TOFAŞ Kartal'a karşı

BSL'ye 2'de 2 yaparak başlayan ve hafta içinde de EuroCup'ta Gran Canaria'yı deviren TOFAŞ 3. haftada Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ Kartal'a karşı

Ali ŞAHİN

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta heyecanı bugün başlıyor. Ligde sezona Darüşşafaka Basketbol galibiyetiyle başlayan, geçen hafta da deplasmanda Muratbey Uşak'ı yenerek liderlik koltuğuna oturan TOFAŞ, 3. maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki müsabaka saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Erşan Kartal, Semih Vural ve Can Mavisu hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele NTVSpor'dan şifresiz olarak yayınlanacak.

GEÇEN SEZON KARTAL

İki takım arasında geçen sezon oynanan maçların ikisini de Beşiktaş Sompo Japan kazanmıştı. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Siyah Beyazlılar 78-63 üstün tamamlamıştı. Ligin 2. devresinde Bursa'da oynanan ve hakem kararlarının damga vurduğu maç ise büyük heyecana sahne olmuş son saniye topuyla skor üreten Beşiktaş 95-94 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI YOK

Mücadelenin biletlerinin internet satışı sürerken, maç günü de saat 12.00 itibarıyla TOFAŞ Spor Salonu gişesinden de temin edilebilecek. İl Güvenlik Kurulu Toplantısı neticesinde TOFAŞ-Beşiktaş Sompo Japan maçına rakip takım taraftarı alınmayacak. TOFAŞ tribününe rakip takım ürünleriyle girenler ise salondan çıkarılacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise VIP 1: 50 TL, VIP 2: 40 TL, Çekme Tribün: 40 TL, Normal Tribün: 20 TL olacak.

AVRUPA MORALİ

Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yanı sıra 7Days EuroCup'ta da mücadele eden TOFAŞ hafta içinde 2. maçını oynadı. Grubun favorisi Herbalife Gran Canaaria'yı konuk eden Mavi Yeşilliler rakibini 98-94'lük skorla devirmeyi başardı. Siyah konuk olduğu Belçika ekibi Oostende'yi 28 sayı farkla 77-49 mağlup etti.

ÖNCE GENÇLER

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde oynanacak TOFAŞ-Beşiktaş Sompo Japan maçı öncesi Basketbol Gençler Ligi heyecanı da yaşanacak. Ligde A Grubu'na 3'te 3 yaparak başlayan ve sayı averajıyla üçüncü sırada bulunan TOFAŞ Basketbol Genç Takımı, dördüncü hafta mücadelesinde bugün Gelişim Koleji'ni konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki maç saat 13.00'te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.