Hava Durumu

TOFAŞ, Muratbey Uşak'a konuk olacak

BSL'ye Daçka zaferiyle başlayan TOFAŞ 2. maçında bugün Muratbey Uşak'a konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2017 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOFAŞ, Muratbey Uşak'a konuk olacak

-Ali ŞAHİN-

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne farklı Darüşşafaka galibiyeti ile başlayan TOFAŞ, 2. maçında Muratbey Uşak'a konuk olacak.  Saat 20:15'te Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu'nda oynanacak mücadele beINSports3'ten da naklen yayınlanacak. TOFAŞ'ın 2'de 2 parolasıyla çıkacağı maçı Zafer Yılmaz, Halil Baldemir, Ayşenur Yazıcıoğlu hakim üçlüsü yönetecek.

MEJIA'DAN 27 SAYI

Sezonun ilk haftasında Darüşşafaka'yı konuk eden Mavi Yeşilliler baştan sona üstün oynadığı maçı 97-81 kazanmıştı. Maçta 27 sayı atan Mejia ve 19 sayı üreten Morgan yıldızlaşmıştı. Sezonun ilk maçında Yeşilgiresun Belediyespor'a konuk olan Muratbey Uşak ise hazırlık dönemine oldukça geç başlayan rakibi karşısında sahadan 64-61'lik yenilgiyle ayrılmıştı. İlk maçta Uşak'ın en skoreri ise 13 sayı atan Isaiah Darnell Miles oldu.

ULM'E YENİLDİ

Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yanı sıra 7Days EuroCup'ta da mücadele eden TOFAŞ, Avrupa arenasındaki ilk maçını da geçen Salı akşamı oynadı. Almanya'da Ratiopharm Ulm'e konuk olan Mavi Yeşilliler ilk 3 çeyreği önde bitirmesine karşın son periyotta yalnızca 11 sayı üretebilmiş ve mücadeleyi de 83-73 kaybetmişti.

GEÇEN YIL KAYBETMEDİ

İki takım arasında geçen sezon oynanan maçların ikisini de TOFAŞ kazandı. Sezonun 12. Haftasında Uşak'ta oynanan maçı 98-74 kazanan Mavi Yeşilliler Play-off yarışına yeniden ortak olduğu 27. Haftada ise rakibini Bursa'da 82-69 yenmeyi başarmıştı. İki maçta da Tony Crocker yıldızlaşırken ilk maçta galibiyeti 16 sayılık katkı koyarken, 2. mücadelede ise 23 sayı ile takımın en skoreri olmuştu.

KOMBİNE SATIŞI SÜRÜYOR

Öte yandan TOFAŞ'ta 2017-2018 sezonu kombine kart satışları da devam ediyor. 7Days EuroCup maçları da dahil, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak tüm karşılaşmalarda geçerli olacak kombine sahipleri ayrıca Mavi Yeşilli kulübün anlaşmalı mağaza ve işletmelerinde indirim de kazanacak. Kombine kartların satışı 31 Ekim 2017 tarihi itibarıyla da son bulacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.