Hava Durumu

Tokyo'ya doğru emin adımlarla...

Görükle Spor Kulübü (GFC)'un gelecek vaat eden milli sporcusu Ecem Uygun, Yalova'da düzenlenen Gençler Şampiyonası'nda Türkiye 2. oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2018 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2018 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tokyo'ya doğru emin adımlarla...

Sercan Diyaroğlu

Yalova'daki derecesiyle milli takım yolu açılan Ecem ve eski dünya şampiyonlarından Antrenör Kadir Gırdoğlu, konuyla ilgili Yeni Dönem'e açıklamalarda bulundu. Gırdoğlu GFC'nin milli takıma sporcu yetiştiren adeta bir fabrika görevi gördüğünü vurgulayarak Uygun'un 3 yıldır GFC adına mücadele ettiğini söyledi. Genç sporcunun önümüzdeki dönemde adından sıkça söz ettireceğini müjdeleyen Gırdoğlu sporcusunun Japonya'da düzenlenecek 2020 Olimpiyatları'nda da boy göstereceğine inandığını belirtti. Uygun'un milli takıma girebilmek için düzenli olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten deneyimli hoca, sporcusunun bu konuda en iddialı adaylardan biri olduğunu sözlerine ekledi.

KALICI OLMAK İSTİYOR

23-24 Mart tarihlerinde düzenlenen şampiyonada 65 kg'da kürsüye çıkmayı başaran Ecem Uygun ise hedefleriyle ilgili şöyle konuştu: Bugünlere gelmemde emeği olan değerli hocam Kadir Gırdoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Milli takımın kalıcı bir parçası olmak istiyorum. En büyük amacım ve isteğim 2020 olimpiyatlarında ay yıldızlı mayoyla mücadele edip Türk bayrağını göndere çektirmek." 18 yaşındaki Uygun, aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi 2. sınıf öğrencisi olduğunu da hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.