Hava Durumu

Tom Hanks sinemanın geleceği hakkında konuştu!

Sinemanın geleceği hakkında konuşan usta oyuncu Tom Hanks, "Değişim şart" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tom Hanks sinemanın geleceği hakkında konuştu!

Tom Hanks, Collider'a verdiği röportaj ile sinemaların ve film izleme geleneği hakkında konuştu.

64 yaşında oyuncu şunları söyledi:

"Los Angeles'ta bile film izlemeye gitmek biraz zor, değil mi? Araba sürmeniz, park etmeniz, belirli bir zaman içerisinde orada olmanız gerek. Arclight'ı seviyorum. Bir tane Hollywood'da var ve yaşadığım yerde kapanan bir tane daha var. Bilet fiyatı 27 dolar olan bir sinema salonu vardı. Sırada bekleyeceğiniz bir snack bar bile yoktu ve 27 dolar ödemek zorundaydınız.

Birine sipariş vermek zorundaydınız. Yani benim gibi Rocketman'i izlerken biri geliyor ve diyor ki 'Nachos'unuza daha fazla peynir getirmemi ister misiniz?' Ben ise 'Hayır dostum, teşekkür ederim. Filmi izlemeye çalışıyorum, buna 27 dolar verdim.' diyordum. Film gösterimlerinin insanların film izleme isteği çerçevesinde yaşanabilen bir gerçekliği vardır"

NTV'nin haberine göre, sinema salonlarının varolmaya devam edip etmeyeceği hakkında görüşlerini belirten Hanks, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi bulunduğum New York, filmleri en kolay şekilde izleyebileceğiniz şehir. Bir filme gitme kararı aldığınızda yarım saat sonra salondasınızdır. Yürüyerek de gidebilirsiniz. Salonlar açık olduğu zaman, birçok seçeneği değerlendirebileceğiniz şekilde yeterli sayıdaydı. Şimdiyse tabii dijital platformlar sayesinde ne zaman istersek koltuğumuzdayken filmlere ulaşabilme imkanımız var.

Sinema salonları var olmaya devam edecek mi? Evet devam edecekler. Bence salonlar açıldıklarında hangi filmleri oynatacakları konusunda daha özgür seçim yapacaklar. Her şeyi çok bildiğimden değil, ama olay buraya geldiğinde gişe rekortmeni filmler sinemalara hakim olacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.