Hava Durumu

Tosuncuk Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi geldi! İşte sorgudan ilk sözler

Kurduğu "Çiftlik Bank" ile milyonlarca vurgun yapan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, gece saatlerinde 4 gün gözaltında kalacağı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde bulunan Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Gece boyunca dinlenen Aydın'ın ifadesine başlanıyor. Tosuncuk'un avukatları İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Ardından da Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi alındı. İşte sorgudan ilk cümleler.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2021 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2021 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tosuncuk Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi geldi! İşte sorgudan ilk sözler

İstanbul'a getirildikten sonra İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen Çiftlik Bank vurgununun baş mimarı "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın İstanbul Emniyeti'ndeki yasal işlemleri devam ediyor.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

TRT Haber'in edindiği bilgilere göre; Ön görüşmedeki ilk ifadesinde Mahmet Aydın borçlarını ödeyeceğini söyledi. Borcu kadar alacakları da olduğunu borcunun büyük bir bölümünü ödediğini söyledi.

Brazilya'dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdiği öğrenildi. Neden teslim oldun sorusuna da çok zorlandığını, ailesiyle sorun yaşadığını, ayrılık noktasına geldiğini, yurt dışında çevresinde de zorluklar çıkarıldığını söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.