Hava Durumu

TOSYÖV Bursa: Kobiler daha fazla desteklenmeli!

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği, 22'nci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş'ın güven tazelediği programda ayrıca salgın şartları nedeniyle ertelenen TOSYÖV Bursa 2019 KOBİ Ödülleri de sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2021 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2021 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TOSYÖV Bursa: Kobiler daha fazla desteklenmeli!

Programda katılımcılara hitap eden Başkan Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş'ın, KOBİ'lerin ülke ekonomisindeki rolüne vurgu yaptığı konuşmasındaki şu ifadeler dikkat çekti:

"Dün bir makine ile işe başlayan Bursalı işletmelerimiz; bugün bütün sektörlerde, dünya markalarına ve savunma, havacılık sanayimizin ihtiyaçları için üreten tedarikçi işletmeler seviyesine ulaşmıştır. Hepimiz bu başarı hikâyelerinin haklı gururunu yaşıyoruz. Kobilerimizin bu başarılarını sürdürebilmek için çağımızda yaşanan hızlı dönüşümlere entegre olma, yeni teknolojileri takip konusundaki mücadelelerine şahit oluyoruz. Ancak Kobilerimiz dönem dönem yaşanan ekonomik krizlerden de en çok etkilenen gruptur. Sınırlı sermaye ile sınırları aşmaya çalışan bu gücün, teşvikler konusunda daha fazla desteklenerek rekabet gücünün artırılması elzemdir."

ÖDÜL ALANLAR

TOSYÖV Bursa 2019 KOBİ Ödülleri; 'Üniversite Sanayi İşbirliği' kategorisinde 'BODYCOTE', 'Çevreci Kobi' ve 'Güvenli Kobi' kategorilerinde 'MAY FREN', 'İhracatçı Kobi' kategorisinde 'OSKIM', 'Gelişen Kobi' kategorisinde 'CAN METAL' ve 'BURSA TRİM OTOMOTİV', 'İnovatif Kobi' kategorisinde 'EMKO' şampiyon oldu. ORSE ELEKTRİK ise Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

YENİ YÖNETİM

TOSYÖV Bursa'nın yeni yönetimin asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Dr. Gül Çiçek Zengin Bintaş, Bahadır Celal Manasoğlu, Ali Sinan Duran, Yavuz Kazangil, Nur Akan, Faruk Onan, Hakan Çubukçu, Fatih Çelik, Damla Öztabak.

Yedek üyeler: Ayşe Özcan, Melih Kutluk, Elif Ballı, Filiz Ermiş, Erdinç Yağız, Zehra Oruç, Ahmet Bakırcı, Melis Aydın, Rafet Türker.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.