Hava Durumu

Trabzonspor'a Alexander Sörloth piyangosu!

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Crystal Palace'tan takıma kattığı Alexander Sörloth hem sahada maç kazandırıyor hem de bonservis bedeli ile Fırtına'yı mutlu ediyor. Premier Lig ekibinden iki sezon için kiralanan Sörloth önümüzdeki sezon da bordo mavili formayı giyecek ve Trabzonspor isterse satın alma opsiyonunu kullanacak. Yıldız ismin satın alma opsiyonu 6 milyon Euro ve Sörloth bu sezon gösterdiği performansla şimdiden bonservis bedelini 10 milyon Euro'ya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trabzonspor'a Alexander Sörloth piyangosu!

Trabzonspor'un sezon başında Crystal Palace'tan 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Norveçli yıldızı Alexander Sörloth, bu sezon adından söz ettirmeye devam ediyor.

Süper Lig'de attığı 17 golle krallık yarışında zirvede yer alan Sörloth, 6 ayda değerini yüzde 67 oranında artırmayı başardı.

Performansı ile göz dolduran golcü futbolcu, Bordo-Mavililere imza attığında 6 milyon Euro olan değerini 10 milyon Euro'ya çıkardı. Karadeniz ekibine kiralık olarak imza atan oyuncu bir yıl daha Trabzonspor formasını giyecek. Genç yıldızın satın alma opsiyonu da Trabzonspor'da...

CRYSTAL PALACE İLE KAFA KAFAYA
Fırtına'da büyük bir çıkış yakalayan Norveçli golcünün neredeyse Crystal Palace kadar golü bulunuyor. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de 17 gol 5 asistlik performansla 22 gole doğrudan katkı sağladı. Palace'in ise Premier Lig'de 26 maçta 23 golü bulunuyor.

BABA SÖRLOTH'TAN ÖVGÜ
Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Sivasspor karşılaşmasını tribünden takip eden Goran Sörloth ise oğluna övgüler yağdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.