Hava Durumu

Trabzonspor ve Bursasporlu bazı oyuncular davalık oldu!

Geçen sezonun son haftasında oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçıyla ilgili konuşan Çaykur Rizespor'un başkanı Metin Kalkavan, söz konusu maçta bazı futbolcuların ahlak dışı davrandığını iddia ederek, "Trabzonsporlu ve Bursasporlu bir kaç futbolcu ile ilgili hukuki başvurumuzu yapacağız " dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trabzonspor ve Bursasporlu bazı oyuncular davalık oldu!

Yeşil Mavili kulübün başkanı Kalkavan, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yöneticiler ve Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın da katıldığı toplantıda açıklama yaptı.  Kalkavan, normal olmayan bir şekilde ligden düştüklerini ileri sürerek, Rize ve Trabzon şehirleri arasında düşmanlık oluşmasını istemediklerini vurguladı. İki şehrin dost olduğunu aktaran Kalkavan, "Spordaki olaylar dostlukları etkilemez. Birçok dostumuz var. Birçok Trabzonlu dostumuz üzüntülerini iletti" diye konuştu.

'BİZİM HAKKIMIZ'

Trabzonspor yönetimine bazı şeyler ilettiklerini belirten Metin Kalkavan, "Trabzonsporlu ve Bursasporlu bir kaç futbolcu ile ilgili hukuki başvurumuzu yapacağız. Türk futbolu adına bazı şeylerin ayıklanması lazım. Yargı karar verecek. Çok net olarak bizim tespitimiz var. Yargı bunu aydınlatacaktır. İki takımdan belli futbolcular var. Şikayetimizi yapacağız. Bu bizim hakkımız" ifadelerini kullandı.

'MENAJERLER DE VAR'

Kalkavan, Trabzonspor ve Bursaspor kulüpleriyle ilgili şikayetlerinin olmadığına değinerek, "Futbolcuların yaptıkları ahlaki değil. Davamızı kişisel bazda açacağız. Her ne sebepten olursa olsun doğru yapmadıklarına ve kirli olduklarına inanıyoruz. Bu kişilerin içerisinde menajer de var. Bugün savcılıkla konuştuk. Varsa gereği yapılacaktır. Bizim anlayışımıza göre bu normal değil" şeklinde görüş belirtti. Kalkavan ayrıca Trabzonspor'dan bu yönetimin bedava da olsa oyuncu almayacağını, Bordo Mavili kulüple sportif anlamda ilişkilerin buzdolabına kaldırıldığını kaydetti.

'KİMSE ENGELLEYEMEZ'

Yeşil Mavili Kulübün başkanı, Süper Lig'den düşmenin kendilerine 10 milyon lira zarar verdiğini dile getirirken  "Düşmemizin büyük zararı oldu ve çok büyük dostlukları, geçmişi düzeltme şansını kaçırdık. Türk futbolu adına bunu yapmak zorundayız. Şikayetçi olacağız. 3-4 kişi hakkında ve menajerler konusunda başvurumuzu yapacağız. Bizim inancımız bu işte parmakları olduğu. Kimse bizim sorgulama hakkımızı engelleyemez. Yargı sonucunda temiz çıkarlarsa özür dileriz. Burada ne Trabzonspor ne de Bursaspor muhataptır. Biz hukuki hakkımızı kullanacağız" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.