Hava Durumu

Travesti cinayetinin zanlısı Bursa'da yakalandı

İstanbul, Beyoğlu'nda işlenen travesti cinayetinin zanlısı Bursa'da ortaya çıktı. Gasp ve yaralama gibi suçlara karıştığı tespit edilen zanlı, emniyet ekipleri tarafından detaylı bir çalışma sonucunda kıskıvrak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Travesti cinayetinin zanlısı Bursa'da yakalandı

Olay İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı, Altın Bakkal Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apart otelin bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre, apart otelde kalan İran uyruklu kişinin odasından sabah saat 05.00 sıralarında seslerin geldiğini duyan otel görevlileri, odanın kapısını açınca korkunç bir manzarayla karşılaştı. Odada bir kişiyi kanlar içinde yatarken gören görevliler durumu hemen polise haber verdi.

Otel çalışanları, odada biri transseksüel 2 İranlının birlikte kaldığını daha sonra birinin ayrıldığını söyledi. Olaydan sonra yapılan adli tıp incelemesinde cesedin transeksüel kişiye olduğu tespit edildi.

 

Cinayetin zanlısı olarak aranan şahıs Bursa'da yakalandı. Katil zanlısı A.K., Osmangazi ilçesindeki İl Sağlık Müdürlüğü otoparkında aracını park eden Y.Ş. isimli kadının aracını gasp etmeye çalıştı. Genç kadın durumu fark edince aracının camlarını kapatarak olay yerinde hızla uzaklaştı. Zanlı A.K. ise olay yerinden kendi aracıyla ayrıldı.

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

A.K.'nin Bursa'da yakalanması ise filmleri aratmayacak cinsten...

A.K. bu sefer de Fethiye Mahallesi mezarlık civarında, M.Ş. isimli kadına ait araca kendi idaresindeki taksiyle çarptı. Zanlı, araçtan indirdiği kadına biber gazı sıkarak aracını gasp etmeye çalıştı. Bu girişimi de başarısız olan A.K. aynı ticari taksiyle olay yerinden uzaklaştı.

İSTANBUL'DAN TAKSİYLE BURSA'YA KAÇMIŞ

İhbar üzerine A.K.'nin yakalanması için çalışma başlatan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şahsı Fethiye Mahallesi'nde yakaladı. A.K.'nin kullandığı ticari takside arama yapan ekipler, aracın ön koltuğunda kan izlerine rastladı. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatan ekipler, şahsın İstanbul Beyoğlu'nda işlenen cinayetten sonra Esenlerden ticari taksiyle Bursa'ya doğru hareket ettiğini, Osmangazi Köprüsü'nü geçtikten sonra taksi şoförünü araçtan indirip bıçakla yaraladığı, 200 TL parasını ve taksi şoförüne ait ticari aracı gasp ettiğini tespit etti. Şahıs ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.