Hava Durumu

Tribünlerden tepki: Şenol Güneş istifa!

Karadağ ile İstanbul'da 2-2 berabere kaldığımız maçın ardından tribünler 'Şenol Güneş istifa' tezahüratları yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2021 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2021 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tribünlerden tepki: Şenol Güneş istifa!

A Milli Futbol Takımımızın, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçında Karadağ ile 2-2 berabere kalmasının ardından Beşiktaş Park'taki taraftarlar Şenol Güneş için 'istifa' tezahüratlarında bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Letonya'ya karşı da 2 farklı öne geçmemize rağmen 3-3 biten maçın ardından Karadağ karşısında da 2-0 öne geçmemize rağmen 2-2 berabere kaldık. EURO 2020'de de istenilen sonucun gelmemesi sonrası Karadağ maçındaki beraberlik tribünlerin tepkisini çekti.

Karadağ'ın Radunovic ile 90+7'de bulduğu beraberlik golü sonrası santrayla beraber mücadele sona erdi ve Şenol Güneş'e tepkiler yükseldi.

Beşiktaş Park'taki 17 bin taraftarın büyük bir kısmı 'Şenol Güneş istifa' tezahüratları yaptı.

Türkiye 2-2 Kosova (Maç sonucu)

"ÜZÜNTÜ VERİCİ"

Mücadeleyi değerlendiren Şenol Güneş, "Oyunun ilk 5 dakikasında rakip önde bastı ama sonrasında oyun kontrolü hep bizdeydi. Pozisyon üstünlüğümüz de vardı. İlk yarıyı farklı bitirmeliydik. Orada ilk golü yedik. Rakibi ortak ettik. İkinci yarı 15 dakika oyun kontrolü bizde ama sonra düşüşler başladı. Daha iyi paslar için Orkun'u aldık. Rakip uzun toplarla gelmeye çalışıyordu. Okay sakatlanınca Alparslan'ı aldık. Pozisyonları yokken duran toptan gol attılar. Pozisyonlar bizimdi, bizim gol atmamız gerekiyordu. Futbol şanssızlığı yaşadık. Büyük bir şans kaçırdık. Üzüntü verici." ifadelerini kullandı.

SON DAKİKADA YENEN GOL

golde Altay'ın baraja 4 oyuncu istemesi ama barajda 3 oyuncunun durması üzerine gelen soruya Güneş, "Gol olduktan sonra onu bunu konuşmak doğru değil. 3 tane kısa geldi baraja. Kaleciyle oyuncu arasında bir anlaşmazlık oldu. Aslında bizim barajlarımız bellidir, 3-4-5. Yediğimiz ilk golde o oldu, bu oldu. Konuşulabilir. Kaçırdığımız goller tartışmaya açık ama birine yüklemeyi doğru bulmam. Kazanmamız gereken, ihtiyacımız olan bir maçı berabere bitirmek üzüntü verici." cevabını verdi.

"SON BÖLÜMDE DÜŞÜŞ OLDU"

Değişiklikler konusunda değerlendirme de yapan Güneş, "Sakatlık olmadı ama Kenan çok koştu, tempolu ve iyiydi. Son bölümde düşüş oldu. Krampa ve sakatlığa sebep olabilir. Değişiklikleri sağlıklılar üzerinden yaptık. Bütün oyuncular gayretli ve iyiydi. Okay'ın da sıkıntısı oldu. Bir tek Yusuf'un yerine daha çok pas için Orkun'u koydum. Kenan ve Okay sakatlık sebebiyle çıktı. Kerem girdi. O da elinden geleni verdi. Enes'i de sağ tarafa aldık. Rakip kovalasın, duran toplarda kafaya çıksın diye aldığımız bir oyuncuydu." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.