Hava Durumu

TRT dizisi Payitaht Abdülhamid, çekimlere yeniden başlıyor

Covid-19 salgını nedeniyle çekimlere ara veren TRT'nin dizisi Payitaht Abdülhamid ekibi bayramdan sonra yeniden toplanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2020 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2020 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TRT dizisi Payitaht Abdülhamid, çekimlere yeniden başlıyor

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında vaka sayısı 4.7 milyonun üzerine çıkarken yaşamını yitirenlerin sayısı da 310 bini aştı.

Türkiye'de ise Sağlık Bakanı'nın dün yaptığı açıklamaya göre; yaşamını yitirenlerin sayısı 41 artışla 4 bin 96 oldu. Toplam vaka sayısı ise bin 610 kişi artarak 148 bin 67'ye yükseldi.

Set çalışanları ve oyuncular uzun süre çekimlere ara verilmesi için çağrı yapmıştı. Salgın nedeniyle çekimlerine ara verilen Payitaht Abdülhamid ekibi ise bayramdan sonra yeniden toplanıyor. Dizinin çekimlerine yeniden başlanılacağı iddia edildi.

T24'ün haberine göre; TRT 1'nin Es Yapım imzalı dizisi Payitaht Abdülhamid'in seti Koronavirüs salgını nedeniyle durmuştu. Çalışmalara ara veren ekibin ne zaman sete çıkacağı ise bilinmiyordu.

Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı dizi ekibi bayram sonrası sete çıkacağı öğrenildi.

4. sezondur ekranda olan dizi birkaç bölüm sonra sezon finali yapacak ve önümüzdeki yıl 5. sezonuyla yeniden ekranda olacak.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.