Hava Durumu

Trump'tan son dakika açıklaması: 'Çok kötü bir hissim var'

ABD Başkanı Donald Trump, İran'da düşen ve 176 kişinin ölümüne neden olan Ukrayna Havayolları'na ait uçakla ilgili son dakika açıklaması yaptı. Trump, "Çok kötü bir hissim var. Birileri hata yapmış olabilir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Trump'tan son dakika açıklaması: 'Çok kötü bir hissim var'

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı son dakika açıklamasında, İran'da düşen uçakla ilgili şüpheleri olduğunu belirtti. Trump, "Trump, "Çok kötü bir hissim var. Birileri hata yapmış olabilir" dedi.

ABD YÖNETİMİ, UÇAĞIN FÜZEYLE DÜŞÜRÜLDÜĞÜNE EMİN

Öte yandan Reuters haber ajansı hükümet yetkililerine dayandırdığı habere göre, ABD yönetimi uçağın bir füzeyle vurularak düşürüldüğüne emin. Reuters'ın haberinde Washington'ın uydu görüntüleri nedeniyle uçağın düşürüldüğüne inandığı ifade edildi.

ABD'li yetkililerin uçağın yüksek ihtimalle İran hava savunma sistemleri tarafından yanlışlıkla düşürüldüğünü düşündükleri belirtildi.

Önceki gün Tahran'daki İmam Humeyni Havaalanı'ndan kalkan ve içerisinde 176 kişinin bulunduğu Ukrayna Uluslararası Havayolları'na ait uçak, kalktıktan kısa bir süre sonra düşmüştü.

Düşen uçakta 82 İranlı, 63 Kanadalı, 11 Ukraynalı, 10 İsveçli, 4 Afgan, 3 Alman ve 3 İngiliz vatandaşı ile 9 mürettabat bulunuyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.