Hava Durumu

TSK Afrin'e bildiri attı: İzin vermeyin!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin halkına yönelik Arapça ve Kürtçe dilde hazırlanan bildirileri havadan dağıttı. Bildiride, "Tek hedefimiz size eziyet eden terör örgütleridir. Terörist mevzilerinden uzak durun, sizi ve çocuklarınızı kalkan olarak kullanmalarına izin vermeyin" ifadeleri yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TSK Afrin'e  bildiri attı: İzin vermeyin!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin halkına yönelik Arapça ve Kürtçe dilde hazırlanan bildirileri havadan dağıttı. TSK'nın resmi Twitter hesabından paylaşılan bildiride, "Değerli Afrinli kardeşlerimiz,PKK/PYD/YPG/DEAŞ terör örgütleri yıllardır size ve bize maddi ve manevi zarar veriyor, sizleri evinizden, yurdunuzdan, sevdiklerinizden mahrum ettiler, teröristlere dur demenin zamanı denmiştir" dendi.

AFRİN'DE SON GELİŞMELER

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin'de PYD/YPG/PKK/KCK ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş halkı teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak'ta başlatılan harekat sürüyor. Harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 530 oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.