Hava Durumu

TSYD Bursa'dan üyelere tatlı haber!

Üyelerine yönelik çalışmalarına devam eden Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Bursa Şubesi, şehrin tatlı sektöründe faaliyet gösteren Hacı Hasanoğulları Baklava'yla önemli bir anlaşma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TSYD Bursa'dan üyelere tatlı haber!

5 Mart'ta gerçekleştirdiği olağan kongresinin ardından yeni bir yönetimle yola çıkan Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Bursa Şubesi, adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni süreçte üyelerine daha fazla imkan sağlamak için kolları sıvayan TSYD Bursa Şubesi yönetimi son olarak kentin tatlı sektöründe önemli bir marka haline gelen Hacı Hasanoğulları Baklava ile önemli bir işbirliğine gitti.

İNDİRİM AVANTAJI

Başkanlığını Mehmet Ali Ekmekçi'nin yürüttüğü TSYD Bursa Şubesi yönetim kurulu son toplantısını Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde yer alan Hacı Hasanoğulları'nda gerçekleştirdi. Hacı Hasanoğulları Satış Direktörü Ayşegül Aktaş ile Satış Yöneticisi Özlem Kıral'ın ev sahipliğinde ve keyifli bir ortamda derneğin faaliyetlerinin masaya yatırıldığı toplantının önemli bir gündem maddesi daha vardı. Yapılan anlaşmaya göre TSYD Bursa Şubesi üyeleri, Hacı Hasanoğulları'ndan yapacakları alışverişlerde yüzde 15'lik bir indirim avantajına sahip olacak.

İKİ GÜÇLÜ MARKA

Bursa adına iki güçlü markanın bir araya geldiğini söyleyen TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi üyelere yönelik çalışmalarının devam ettiğini vurgularken, "Amacımız derneğimize mensup değerli meslektaşlarımıza katkı sağlayabilmek. Çalışmalarımız devam ediyor. Başta Hacı Hasanoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş olmak üzere tüm şirket çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İşbirliğinin artarak sürmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

KONFORLU HİZMET

 Bursa'nın önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan Hacı Hasanoğulları Satış Direktörü Ayşegül Aktaş, yerel medyanın da son derece güçlü bir yapıyı barındırdığını kaydederken, "Bizler de zorlu şartlarda görev yapan TSYD üyelerine bir katkı sağlamak istedik. Yeni konseptlerimizle tüm TSYD ailesini bekliyoruz. Üyeler, Keyifli organizasyon ve etkinlerini Hacı Hasanoğulları şubelerinde gerçekleştirip, konforlu bir hizmet alabilir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.