Hava Durumu

Tuba Büyüküstün, cezaevindeki Umut Evirgen'i yalnız bırakmıyor

Cezaevinde bulunan sevgilisi Umut Evirgen'i yalnız bırakmayan Tuba Büyüküstün, avukatları ile de sık sık görüşüp bilgi alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tuba Büyüküstün, cezaevindeki Umut Evirgen'i yalnız bırakmıyor

Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'ın sahibi Umut Evirgen sevgilisi Tuba Büyüküstün ile fotoğrafını çeken Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'ın fotoğraf makinesini silah zoruyla gasp etmişti

22 Haziran'da cezaevine giren ve 15 yıl hapsi istenen kulüpçü, 17 Temmuz'da hakim karşısına çıkacak. Tuba Büyüküstün ise cezaevindeki Umut Evirgen'i yalnız bırakmıyor.

ÖNCE BEĞENDİ SONRA SİLDİ

Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen'in avukatları ile sık sık görüşüp bilgi alıyor. Sevgilisine bu yolla mesaj da gönderiyor. Tuba Büyüküstün önceki gece yarısı 02.30'da Umut Evirgen'in, Instagram hesabındaki bir fotoğrafı beğenerek sevgilisine olan desteğini belli etti. İlişkiye karşı çıkan hayranları bu duruma anında tepki gösterdi. Tuba sonra yaptığı beğeniyi sildi.

Tuba Büyüküstün 'Gönülçelen' dizisinin setinde tanıştığı ve daha nikah masasına oturduğu Onur Saylak'tan yakın bir zamanda boşanmıştı.

6 yıl evli kalan çiftin ikiz bebekleri var. Evliliklerindeki sorunları aşamayan çifti boşanarak hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

EVLİLİKLERİ TEK CELSEDE BİTTİ

Geçen şubatta da ayrılık kararı aldıklarına dair haberler nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Büyüküstün ve Saylak, 5 Haziran'da hakim karşısına çıktı. Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi'nde görülen dava aynı gün sonuçlandı. Çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

"Yuva yıkan ve aldatan kadın..." Ünlü çiftten flaş kararCesur ve Güzel'le ilgili flaş iddia Tuba Büyüküstün'den Kıvanç Tatlıtuğ açıklamasıTuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşandıTuba Büyüküstün ve Umut Evirgen'in görüntüleri olay olduTuba Büyüküstün ile Umut Evirgen 3 aydır birlikte mi?Umut Evirgen'le ilgili flaş gelişme! Tuba Büyüküstün çocuklarını alıp ailesinin yanına gitti

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.