Hava Durumu

Tuba Büyüküstün'ün alacağı ücret dudak uçuklattı!

Star TV'nin güçlü projesi Sefirin Kızı dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarırken sevilen dizi ile ilgili magazin gündemine düşen bir haber adeta dudak uçuklattı. Neslihan Atagül'ün diziden ayrılışının ardından Sefirin Kızı ile anlaşan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün'ün alacağı ücret magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki ama yeni transfer Tuba Büyüküstün bölüm başına ne kadar alacak? İşte merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tuba Büyüküstün'ün alacağı ücret dudak uçuklattı!

Bilindiği üzere başrol karakteri Nare'yi canlandıran Neslihan Atagül 'geçirgen bağırsak sendromu' hastalığına yakalanmış ve Sefirin Kızı dizisine veda etmişti.

Sefirin Kızı'ndaki bu ayrılık hem dizinin hayranlarını hem de oyuncu Neslihan Atagül'ün hayranlarını üzmüştü.

  

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Sefirin Kızı dizisi yapımcıları seneryoda değişikliğe gitmişti. Neslihan Atagül'ün ayrılığının ardından yerine geçeceği isim ise artık tam olarak netlik kazandı. Ve Neslihan Atagül'ün yerine Sefirin Kızı dizisine Tuba Büyüküstün dahil oldu. Tuba Büyüküstün, rol arkadaşı Engin Akyürek ile 6 yıl sonra bir araya gelecek.

  

MAGAZİN GÜNDEMİ DUDAK UÇUKLATAN RAKAMI KONUŞUYOR

Sefirin Kızı'nda tüm dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşanırken en çok konuşalan konular arasında ise oyuncu Tuba Büyüküstün'ün diziden ne kadar kazanacak olmasıydı.

Sefirin Kızı dizisi hayranları yeni bölümü iple çekerken Tuba Büyüküstün'ün diziden alacağı rakamda belli oldu. Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisinden 3 milyon TL bölüm başına ise 200 bin TL alacağı iddia edildi.

Sefirin kızı 37. yeni bölümüyle 25 Ocak Pazartesi günü izleyicinin karşısına çıkacak. 37. yeni bölümde heyecan dolu bir bölüm Sefirin Kızı hayranlarını bekliyor.

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.