Hava Durumu

TÜED Uludağ Şubesi: Emeklilik herkesin ortak paydası

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kurul'u gerçekleştirildi. TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, kararlı hak arama mücadelesini sürdürdüklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2021 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2021 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TÜED Uludağ Şubesi: Emeklilik herkesin ortak paydası

Emekliliğin herkesin ortak paydası olduğuna işaret eden Pars, ''Herkes bir gün emekli olma hayalini taşımaktadır. Bu yüzden tüm bireylerin emeklinin sorunları ve sıkıntıları konusunda duyarlı olması gerekmektedir. Ülkeyi yönetenlerin ve yönetme iddiasında olanların öncelikli hedefi, emeklilerin mutlu olduğu bir ülke yaratmak olmalıdır. Emeklinin mutlu olması refah düzeyiyle doğru orantılıdır'' dedi.

DESTEK TALEP EDİYORUZ

TÜED Uludağ olarak emekliler ile dul ve yetimlerinin her türlü hak ve menfaatlerinin korunması adına çaba harcadıklarını ifade eden Pars, hükümet yetkililerine, siyasi partilere ve milletvekillerine emeklilerin sorunları ile çözüm önerilerini içeren raporlar sunduklarını anlattı. Söz konusu sorunların çözümüne yönelik destek talep ettiklerini vurgulayan Kenan Pars, ''Emeklilerin öncelikli beklentisi seyyanen zam ve intibak yapılması, bayram ikramiyesinin artırılması, ek ödemelerin yükseltilmesi, katkı paylarının kaldırılması, bankalardaki promosyonun artırılması ve TOKİ'den daha uygun fiyatlarla ev verilmesidir'' diye konuştu.

BÜYÜK KAZANIMLAR SAĞLIYORUZ

Üyelerin daha kaliteli hizmetlerden daha uygun fiyatlarla faydalanmasını sağlamaya çalıştıklarına dikkati çeken Kenan Pars, şunları kaydetti: ''İndirim anlaşmaları imzalayarak akaryakıttan sağlığa, giyimden eğitime, konaklamadan tekstile kadar birçok alanda üyelerimize büyük kazanımlar sağlıyoruz. Artan enflasyon karşısında zorlanan emeklilerimizin bütçesine daha çok katkı yapmak için bu anlaşmalara her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Sosyal ve kültürel etkinlikler tertip ederek hem üyelerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını hem de güzel vakit geçirmelerini hedeflemekteyiz. Gelenekselleşen Cumhuriyet Balolarımız, Anneler Günü ve Kadınlar Günü etkinliklerimiz, Yaşlılar Haftası ziyaretlerimiz, Çanakkale Şehitliği ve Ankara gibi kültürel gezilerimize pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldık. Normalleşme süreciyle etkinliklerimize devam edeceğimizi buradan müjdelemek isterim.''

SESİMİZE KULAK VERİLSİN

Pars, TÜED Genel Merkez bünyesinde çalışan avukatlar ve sosyal güvenlik uzmanları vasıtasıyla üyelerin emeklilikle ilgili tüm sorunlarının çözümü noktasında ücretsiz danışmanlık hizmeti sunduklarını dile getirdi. Göreve başladıkları ilk günkü heyecan ve azimle çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Kenan Pars, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parlamentoda bulunan milletvekillerimizden bir an önce emeklilerin sesine kulak verilmesini istiyorum. Herkes bir gün emekli olacaktır'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.