Hava Durumu

Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a olay sözler!

Tuğba Ekinci, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden 43 yaşındaki şarkıcı, genç popçu Aleyna Tilki'yi eleştiren meslektaşı Demet Akalın'ı sert sözlerle hedef aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2021 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2021 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a olay sözler!

Aleyna Tilki'ye sahip çıkan Ekinci, "Aleyna benim yeğenimden birkaç yaş büyük. Bizler çocuklarımızın iyi yerlere gelmesini isteyen iyi anneler ve teyzelerle dolu ülkeyiz. O çocuk bir şeyler yapmaya çalışıyor. Tek bir şarkı ile Türkiye'nin gündemine oturdu. Daha sonraki şarkıları da çok sevildi. Fakat Demet Akalın'ın geçmişine baktığınız zaman öyle bir şey söz konusu değil. Tek bir şarkı ile tanınmadı, Türkiye'nin gündemini oturmadı" dedi.

'KÜÇÜCÜK BİR KIZLA YARIŞMA'

Akalın'a yönelik eleştirilerini sürdüren Ekinci, "Kullanmadığı İbrahim isminde insan yok. Sevgililerini devamlı magazine katarak magazinde boy göstermiş, şarkılarında ayrıldığı erkeklere hitap etmiş bir solistimiz. Radyolarda yakın ilişkileri sayesinde şarkıları çaldı. Patlamış bir ya da iki şarkısı var. Kusura bakma Demet çok havalanıyorsun, havalanma hayatım. Küçücük bir kızla yarışma" ifadelerini kullandı.

Sivri dilli şarkıcı, "Demet, '25 yıl sonra böyle cillop gibi ol' falan demiş. Kameralar yakına girince öyle görünmüyor. Uzaktan makyaj falan fena değil. Demet kendine iyi bakmış bir kadın değil. Baktığın zaman bir boy var. Onu da şişmanlatmanın bir alemi yok. O boyda olup güzel olması gereken bir kadın tipi değil" şeklinde konuştu.

Demet Akalın'ın Alişan ile birlikte sunduğu sabah programını evde kalmış kızların izlediğini savunan Ekinci, "O sabah programını Hande Yener ya da bana yaptıramazsınız" açıklamasını yaptı.

'HANDE'NİN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ'

"Demet kendini övmüş ya '25 sene sonra böyle ayakta kal, program yap' diye. Bana göre o program evde kalmış kızların izlediği bir program. Rakibi Hande falan diyorlar ya. Hande'nin yanından bile geçemez."

'DEMET AKALIN İYİ BİR SES SANATÇISI DEĞİL'

Tuğba Ekinci, Akalın'ın "30'a yakın hit şarkım var" sözlerine, "Onlar radyoların şişirmesiydi. Çünkü o radyolarla çok güzel ticari ilişkiler içerisindeydi. Biz asla o yolu seçmedik. Onun gibi yapsaydık dörde katlardık. Bana göre Demet Akalın asla iyi bir ses sanatçısı değil" karşılığını verdi.

'AJDA PEKKAN OLAMAZSIN'

43 yaşındaki şarkıcı, "Ajda Pekkan'ı örnek vermiş, 'Kimse beni yaşımla yeremez' demiş. Ajda Pekkan dünyada bir örnek. O Allah vergisi bir durum. Sen Ajda falan olamazsın. Demet insanlardan faydalanmaya gelmiş bir kadın. Asla benim samimiyetimi hak etmiyor" dedi.

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki için, "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. 'Kimse bana destek olmuyor' demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı" demişti.

Sunuculuğunu üstlendiği sabah programında konuşan ünlü şarkıcı, "Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. 'Ben dünya starı olacağım' deyip üç sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.