Hava Durumu

Tuğba Özay felç geçirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinden başlayan yangınlarda birçok mahalle ve ev zarar görmeye devam ediyor. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken Tuğba Özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tuğba Özay felç geçirdi

Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen Tuğba Özay, bunun üzerine felç geçirdi. Hastaneden yayınladığı videoda "Her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum" dedi.

FELÇ GEÇİRDİ

Hastane odasından video yayınlayan Özay, "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor" şeklinde konuştu.

YARDIM İSTEDİ

Yangının evine sıçradığını duyunca arabanın içinde ağlayarak video çeken Özay, "Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin" dedi.

Manavgat'ta yaşanan yangınlarda birçok mahalle ve ev zarar görmeye devam ediyor. Manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen ünlü manken Tuba Özay, üzüntüden felç geçirdi.#manavgatyanıyor#Antalya

-- Haber Strateji (@haber_strateji) July 29, 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.