Hava Durumu

Tuğçe Özbudak ile Melikhan Kılıçarslan dünya evine girdi

Bir dönem 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Pınar' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, sevgilisi Melikhan Kılıçarslan ile nikah masasına oturdu. İkilinin şahitliğini Özbudak'ın 'Adanalı' dizisindeki rol arkadaşı Umut Oğuz yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2020 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2020 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tuğçe Özbudak ile Melikhan Kılıçarslan dünya evine girdi

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Tuğçe Özbudak, sevgilisi Melikhan Kılıçarslan ile dünyaevine girdi.

Pandemi sebebiyle düğünlerini erteleyen çift, aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nikah masasına oturdu.

İkilinin şahitliğini Özbudak'ın 'Adanalı' dizisindeki rol arkadaşı Umut Oğuz yaptı. Oğuz'un tören sırasında damada; "Emin misin?" diye sorması davetlileri güldürdü.

Özbudak, nikah sonrası Umut Oğuz ile çekilen karesini "Nikah şahidim olur kendisi. Seneye düğünde bir şov yaparsın artık Fiko'm" notuyla yayınladı.

Törende beyaz sade bir elbise tercih eden Özbudak, sosyal medya hesabından gelen eleştirilere yanıt verdi.

38 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili; "'Niye gelinlik giymedin?' diye DM (özel mesaj) dolmuş, taşmış. Düğün tarihimiz 14 Haziran'dı. Corona virüs çıktı, her şey iptal oldu. 'Eylülde biter' dedik, 26 Eylül'e erteledik ama vakalar artınca bu defa da düğünlerde kısıtlama ve yasaklama oldu. İçimize o şekilde düğün yapmak sinmeyeceği için şimdilik sade bir nikah yapıp, yaza düğün yapma kararı aldık. Merak etmeyin yani, ben o şahane gelinliğimi giymeden bırakmam arkadaşlar. Rahat olun" diye konuştu.

Öte yandan düğünlerini ertelediklerini belirten Özbudak, "Pandemiden dolayı 2 kez iptal etmek zorunda kaldığımız düğünümüzü, seneye yaza yapma kararı aldık. Şimdilik aile arasında nikahımızı kıydık" dedi.

"Seneye inşallah tüm sevdiklerimizle beraber sağlıklı ve mutlu bir şekilde düğünümüzü yapacağız. Davet edemediğimiz tüm arkadaşlarımız, sevdiklerimiz ve pandemiden dolayı gelemeyen akrabalarımızla seneye buluşmak üzere..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.