Hava Durumu

TÜGİAD'da yeni bir dönem başlıyor! 'Kadın başkan çok yakışacak'

Yılsonunda genel kurula gidecek olan TÜGİAD'da (Türkiye Genç İş Adamları Derneği) yeni bir dönem başlıyor. Derneğin Nilüfer Çevikel başkanlığında yola devam etmesi konusunda görüş birliğine vardıklarını belirten mevcut başkan Anıl Alirıza Şohoğlu, "Kadınlara en fazla değer veren bir dönemi yaşadık, şimdi de TÜGİAD'a bir kadın başkan yakışır. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2020 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2020 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TÜGİAD'da yeni bir dönem başlıyor! 'Kadın başkan çok yakışacak'

TÜGİAD kurul, şube başkanları ve üyeler İstanbul Conrad Otel'de bir araya geldi. Genel Başkan Anıl Alirıza Şohoğlu, aralık ayında yapılacak genel kurulla görevini Nilüfer Çevikel'e bırakmaya hazırlanıyor. Derneğin tüm üyelerinin bu görevi üstelenecek başarıya sahip olduğunu belirten Başkan Şohoğlu, "Görevimi yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yürütmeye çalıştım. TÜGİAD rekabet ile zaman kaybetmemeli. Kutlu bayrağı devredeceğim kişi Nilüfer Çevikel'dir. Bu ortak kararı imzalayarak genel kurula sunacağız. Tabi ki nihai kararı TÜGİAD'lılar verecektir" ifadelerini kullandı.

Her zaman olduğu gibi yine bir farklılığa imza atmak istediklerini kaydeden Şohoğlu, "Kadınlara en fazla değer veren bir dönemi yaşadık, şimdi de TÜGİAD'a bir kadın başkan yakışır. Nilüfer Hanım'a başarılar diliyorum. Nilüfer Hanım benim dostum, kardeşim. Onunla birçok platformda birlikte yol yürüdük. İnşallah bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

"BENİM İÇİN BİR ONUR"

İlk kadın aday olarak belirlenen Nilüfer Çevikel ise yaşadığı gurur ve mutluluğu şu sözlerle aktardı: "Emek verdiğimiz, yıllardır içinde bulunduğumuz derneğimizin daha da güçlenerek, içinde kadınların daha çok olduğu bir yapı haline getirmeyi arzuluyorum. Halihazırda TÜGİAD üyesi olup da TÜGİAD'a genel başkanlık yapamayacak bir arkadaşımız yok. Bu görev bana teklif edildiğinde başkanımız Anıl Alirıza Şohoğlu'na ve beni arayan dostlarıma bunun benim için bir onur olduğunu söyledim. Ben bu yola önce Allah'ın izni, sonra da sizlerin desteği ile çıkıyorum. İnşallah TÜGİAD'ı daha da iyi yerlere taşıyacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.