Hava Durumu

TÜGVA'lı gençler yaz okulunu tamamladı

Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Mustafakemalpaşa Şubesi, 6 hafta süren Ortaokul Yaz Okulu Programını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2021 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2021 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
TÜGVA'lı gençler yaz okulunu tamamladı

Din eğitiminden, sportif faaliyetlere, sosyal ve kültürel gezilerden değerler eğitimine kadar birçok kurs faaliyetlerine katılan TÜGVA'lı gençler, belgelerini törenle aldı. TÜGVA Mustafakemalpaşa Temsilciliği'nin düzenlediği Ortaokul Yaz Okulu Programı kapanış törenine Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Ak Parti Başkan Vekili Arif Kamil Özen, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Göllü, Müftü Ahmet Büyükgül, TÜGVA İl Ortaokul Sorumlusu İbrahim Çetin, TÜGVA Mustafakemalpaşa Teşkilatı üyeleri ile birlikte öğrenciler ve aileler katıldı.


Mustafakemalpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 80 öğrenci ile gerçekleşen Kur'an-ı Kerim, Temel Dinî Bilgiler, Değerler Eğitimi derslerinin yanı sıra zekâ oyunları sınıfı, sportif faaliyetler, okçuluk kursu, at binme, sosyal ve kültür geziler gibi birçok faaliyetler ile gençler dopdolu bir yaz geçirdi.


TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu programında gençlerle buluşmaktan memnun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, "Yaz okulu bitmesine rağmen eğitim hayatın her anında devam ediyor. Bu uğurda pırıl pırıl nesiller yetiştiren değerli hocalarımıza, TÜGVA Temsilciliği Başkanı Aydın ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.


TÜGVA Temsilcisi Salih Aydın ise 6 hafta süren eğitim çalışmalarında birçok faaliyeti öğrencilerle buluşturduklarını söyleyerek, "Yaz okulu boyunca verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.