Hava Durumu

Tüm kadınların hayalini gerçekleştirdi! Bursa'dan bir başarı örneği...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 10 yıl tekstil fabrikasında çalıştıktan sonra, eşinin de desteğini alarak kendi işyerini açan Seval Celebi, tüm kadınlara mesaj gönderdi. Girişimci olmak için cesaretin ve kendine güvenin olması gerektiğini söyleyen Celebi, kendi işini yapmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tüm kadınların hayalini gerçekleştirdi! Bursa'dan bir başarı örneği...

İnegöl'de tekstil firmalarında 10 yıl çalıştıktan sonra kendi işinin patronu olan kadın girişimci 10 mobilya firmasına iş yapıyor.

Kendi işinin sahibi olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten evli ve iki çocuk annesi Seval Celebi, "Buna bütün kadınların sahip olmasını, kendi ayaklarının üzerinde durmasını isterim. Bu eğitimle alakalı bir durum değil. İlkokul mezunu da, üniversite mezunu da olabilir. Mühim olan insanın kendine inancı olması... Tüm Kadınların 'ben yapabilirim, ben başarabilirim' demesi gerekiyor" dedi.

Yaklaşık 10 yıl İnegöl'de tekstil fabrikalarında çalıştığını ve çok yorulduğunu ifade eden Celebi, "Kendi işimi yapmak istedim. Sürekli insanlardan emir almaktan yoruldum. Şu anda iki senedir de kendi işimin patronuyum. Mutluyum ve çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim. Eşim her zaman bana yardımcı oluyor ve beni destekliyor. İşyeri açmak istediğimi söylediğimde arkamda duracağını söyledi. Dükkânı devraldım. Ödemede eşim kolaylık sağladı. Şu an kış sezonunda aylık 4-5 bin liralık bir gelir elde ediyorum. Yaz sezonunda ise 10-15 bin lira arasında gelirim oluyor. Yaz sezonunda en az 4 kadına iş imkânı sağlıyorum" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.