Hava Durumu

Tüm kraliyet sırları ortaya dökülüyor! Gerçekleri anlatacaklar

Prens Harry ve Meghan Markle, ünlü Televizyon programcısı Oprah Winfrey'in hazırlayacağı programda, saray mensupları ile yaşadıklarını, kraliyetten ayrılma süreçlerini, evliliklerini ve yaşadıkları baskılar ile nasıl başa çıktıklarına dair ayrıntıları ilk kez paylaşacaklar. Kraliyetten ayrılma sebeplerinin Kraliçe Elizabeth ve Meghan Markle'ın aralarındaki anlaşmazlıklar olduğu konuşuluyordu. Ünlü çift, açıklamalarında bu konuya da değindi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Tüm kraliyet sırları ortaya dökülüyor! Gerçekleri anlatacaklar

Bekledikleri ikinci çocuk ile gündeme gelen Prens Harry ve Meghan Markle, bir televizyon programında Kraliyet'in tüm sırlarını anlatacak. Yaşadıkları baskılar ile asil unvanlarından vaz geçen ünlü çiftin, Oprah Winfrey'in hazırlayacağı programda yapacakları açıklamalar tüm dünyanın merceği altında.

İkinci çocuklarını beklediklerini açıklayan Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, bu duyuru için tarih olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçmeleri hayranların dikkatinden kaçmadı. Lady Diana da Prens Harry'ye hamile olduğunu yine aynı tarihte, 14 Şubat'ta açıklamıştı.

"TEPKİ ÇEKTİLER"

Medyadan özel hayatları için saygı istediklerini belirten çift, bu söylemlerden sonra programa katılmayı kabul etmeleri İngiliz basını tarafından tepkiyle karşılanırken, saray hakkında anlatacaklarının endişe ve korkuya neden olduğu konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuklarını bekledikleri öğrenilen Prens Harry ve Meghan Markle çifti, ünlü televizyoncu Oprah Winfrey ile kraliyet ailesinden ayrılışları ve hamilelik haberlerini içeren, Buckingham Sarayı'nı detaylarıyla anlatacak bir TV röportajı vermeye hazırlanıyorlar.

"HERŞEYİ KAYBEDECEKLER"

Çiftin kraliyetten ayrılma süreçleri ve özel hayatlarıyla ilgili merak edilenleri anlatmaları beklenen röportaj sonrası, kalan tüm kraliyet ayrıcalıklarını kaybedecekleri söyleniyor.

Bir yıl önce kraliyet görevlerinden ayrılan çift, ABD'ye taşınarak bir daha resmi görevlerine "geri dönmeyi" düşünmediklerinin sinyallerini veriyor.

Başlığı 'Oprah ile Meghan ve Harry' olacak özel program, 7 Mart'ta ABD kanalı olan CBS'te yayınlanacak. Çift programda, kraliyet hayatı, Markle'ın hayırsever projeleri ve genişleyen aileleri hakkında konuşacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.