Hava Durumu

Turkhackteam'dan Ermenistan'a siber saldırı!

Kendilerini hacker dünyasının sanal Türk askerleri olarak niteleyen 'Turkhackteam' adlı grup, Ermenistan'da devlet yöneticileri de dahil 500 bine yakın kişinin bilgisini ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 23:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 23:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Turkhackteam'dan Ermenistan'a siber saldırı!

Turkhackteam'in saldırı takımı Anka Red Tim üyesi hackerlar, Ermenistan'da bulunan tüm araçların kayıtlı olduğu (Devlet kurumlarının ve üst düzey yöneticileri dahil) "Araç Plaka No, Araç Şase No, Araç Modeli, Araç Sahibi Ad Soyad, Araç Sahibi Adres Bilgisi, Telefon No" gibi 500.000'e yakın araç verisi içeren veritabanını hackledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yıllardır bölgede insanlık suçu işleyen ve mezalimini katlanarak sürdüren Ermenistan, adeta bir terör örgütü gibi hareket etmektedir. Türkiye ile Türk Dünyası arasındaki kara bağlantısına saplanmış olan bu paslı hançer sökülüp atılana dek mücadelemiz sürecektir. Bu alçak işgale karşılık olarak Türk ordularından nasibini fazlasıyla alan Ermenistan'a karşı, varlığını Türk ulusu için ortaya koymuş olan Türk Hack Team'in saldırıları katlanarak devam edecektir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.