Hava Durumu

Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta?

İtalya maçı heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye İtalya maçı ile EURO 2020 gruplarında ilk mücadelesini verecek olan A Milli Takımımız, aynı zamanda turnuvanın da açılışını yapmış olacak. İtalya ile kariyerinde 10 kez karşılaşan ve bu mücadelelerin sadece 3'ünden beraberlikle ayrılan Türkiye, rakibi karşısında ilk galibiyetini almak için sahada önemli bir mücadele verecek. Peki, Türkiye İtalya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, Milli maç öncesi gündemden önemli detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta?

İtalya karşısında 2006 ve 2002 yıllarında çıktığı son iki karşılaşmadan 1-1'lik beraberlik ile ayrılan Türkiye, EURO 2020 A Grubu mücadelesinde rakibi karşısında galibiyet almak için sahaya çıkacak. Çıktığı son hazırlık mücadelelerinde taktik ve koordinasyon çalışmalarını gerçekleştiren Teknik Direktör Şenol Güneş, İtalya karşısındaki en iyi ilk 11'i ile sahada mücadele verecek. Peki, Türkiye İtalya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler...

TÜRKİYE İTALYA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

EURO 2020 A Grubu ilk mücadelesinde Türkiye, İtalya ile karşılaşacak. 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 22.00'da oynanacak mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye Muhtemel XI: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Umut Meraş, Okay, Ozan, Kaan (Yusuf), Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz.

İtalya Muhtemel XI: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson, Berardi, Jorginho, Barela, Insigne, Belotti, Immobile.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.